Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2013 07:28

Ίδιοι οι στόχοι και φέτος για την Α.Ε Στενής

Για άλλη μια χρονιά η Α.Ε Στενής θα ξεκινήσει και φέτος την προσπάθειά της στην Α' Κατηγορία των Κυκλάδων με σκοπό το ευ αγωνίζεσθαι και μια όσο το δυνατόν καλή πορεία στο πρωτάθλημα.

Προπονητής της ομάδας παραμένει ο Κώστας Τσοπλάκης εξαργυρώνοντας την καλή πορεία στο περσινό πρωτάθλημα, με βοηθό τον Γιώργο Ζαλώνη ο οποίος ήταν πρώην ποδοσφαιριστής του τηνιακού σωματείου.

 

Ίδιος θα παραμείνει ο βασικός κορμός της ομάδας, με την σημαντική επιστροφή του Νάζου Σταμάτη ο οποίος εκπλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι επί σειρά ετών ποδοσφαιριστές της Στενής αγωνίζονται και δίνουν το καλύτερό τους εαυτό χωρίς οικονομικό όφελος.

 

Μερικοί από αυτούς πρόσφατα δέχτηκαν προτάσεις με οικονομικά ανταλλάγματα από ομάδες μεγαλύτερης κατηγορίας με μεγαλύτερους στόχους, παρ'όλα αυτά όμως συνεχίζουν να αγωνίζονται με την φανέλα της Α.Ε Στενής. Αυτό το γεγονός δίνει μεγαλύτερη δύναμη και θέληση στους διοικούντες της ομάδας να συνεχίσουν την προσπάθεια τους πάντα σε άριστη συνεργασία με τους ποδοσφαιριστές του σωματείου οι οποίοι είναι και οι πρωταγωνιστές.

 

O Γενικός Γραμματέας, Ζαλώνης Γιάννης θέτει σαν στόχο μια θέση στην πρώτη τριάδα του ομίλου, καθώς και μια καλή πορεία στο κύπελλο. Εύχεται καλή δύναμη σε όλους και ευχαριστεί τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για την προσφορά τους και τους διαβεβαιώνει ότι το Δ.Σ θα είναι πάντα κοντά τους.

party-stenis

Τέλος τονίζει ότι η Α.Ε Στενής πρωταγωνιστεί και εκτός γηπέδων διοργανώνοντας για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στις 16 Αυγούστου 2013 το Party of the Island το οποίο είναι η κύρια πηγή εσόδων του σωματείου. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ

ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΣΤΗΝΟΥΜΕ ΑΓΩΝΕΣ, ΣΤΗΝΟΥΜΕ PARTY!!!

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares