Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2013 22:27

ΑΟ Μυκόνου: Απέκτησε και Παλιούρα

Σε ακόμη μια μεταγραφή προχώρησε ο Α.Ο. Μυκόνου, αφού η ομάδα της Μυκόνου συμφώνησε σε όλα με τον 24χρονο τερματοφύλακα Κώστα Παλιούρα.

Ο τερματοφύλακας έχει δώσει ήδη τα χέρια με τους ανθρώπους των «κυανόλευκων» και αυτό που απομένει πλέον είναι τα τυπικά ανάμεσα στις δυο πλευρές, πράγμα που αναμένεται να γίνει αύριο, όπου ο Παλιούρας θα βρεθεί στο ''νησί των ανέμων'' προκειμένου να υπογράψει συμφωνητικό συνεργασίας με τον ΑΟΜ.

Ο πρώην διεθνής γκολκίπερ με τις εθνικές ομάδες Παίδων και Νέων, έγινε ευρύτερα γνωστός το καλοκαίρι του 2005, σε ηλικία 17 ετών, από τον Μαγνησιακό Βόλου μεταγράφηκε στον ΠΑΟΚ.
Στο «Δικέφαλο του Βορρά» αγωνίστηκε έως την σεζόν 2007/08, όπου με τις εμφανίσεις του κάτω από τα δοκάρια της ομάδας Νέων του ΠΑΟΚ, είχε μαγνητίσει το ενδιαφέρων συλλόγων, της Ελλάδας και του εξωτερικού.
Ο Παλιούρας στη συνέχεια δόθηκε δανεικός από τον ΠΑΟΚ στην Αλεξάνδρεια (2008/09, Δ’ Εθνική) και στη συνέχεια στη Ζάκυνθο (2009/10, Γ’ Εθνική-Βόρειος όμιλος), ενώ πέρυσι μένοντας ελεύθερος από την ομάδα της Θεσσαλονίκης κατέληξε στο Μακεδονικό, όπου λόγω του ότι κλήθηκε να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία, δεν μπόρεσε να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο Μακεδονικό.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares