Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2013 13:49

Θέμης Αϊβαλιώτης: Ο φύλακας άγγελος του Παμμηλιακού

Σήμερα φιλοξενούμε στο sportcyclades.gr τον τερματοφύλακα του Παμμηλιακού, Θέμη Αϊβαλιώτη.

Ο 26χρονος μηλιός γκολκίπερ, την χρονιά που μας πέρασε, ανακηρύχτηκε πρωταθλητής του 2ου ομίλου και 2ος στην γενική κατάταξη της τελικής βαθμολογίας.

Θέμη, πολύ εντυπωσιακά τα φετινά σας επιτεύγματα, επίσης εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, ο Παμμηλιακός είχε την καλύτερη άμυνα και μια από τις καλύτερες στην Ελλάδα σε τοπικό επίπεδο, δεχόμενοι μόλις 2 γκολ!  Που αποδημήσεις εσύ αυτό το γεγονός; Εδώ να σημειώσουμε ότι και τα δύο γκολ, τα δεχτήκατε από την ίδια ομάδα, τον Νηρέα, ένα στην Πάρο και ένα στην Μήλο.: «Αυτό που πέτυχε φέτος ο Παμμηλιακός ήταν αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς που γίνεται στη Μήλο αρκετά χρόνια. Ο Παμμηλιακός φέτος απέδειξε ότι μπορεί πλέον να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα. Το γεγονός ότι δεχτήκαμε μόλις δύο γκολ το αποδίδω στους συμπαίκτες μου και στον προπονητή μου, που μελετούσε τον κάθε αντίπαλο πριν από κάθε αγώνα.»

prota8litis-pammi1-2013

Ο Παμμηλιακός φέτος, εντυπωσίασε τους πάντες, τόσο το παιχνίδι του όσο και για την βαθμολογική θέση που κατέλαβε. Εσείς, στην αρχή της χρονιάς πιστεύατε ότι θα φτάσετε τόσο ψηλά; «Στην αρχή της χρονιάς είπαμε να πάμε να διεκδικήσουμε αυτό που μπορούμε. Οι νίκες έρχονταν η μία μετά την άλλη και καταλάβαμε ότι είναι η ευκαιρία για την ομάδα να κάνει το κάτι παραπάνω. Δυστυχώς το ταξίδι μας σταμάτησε στον "τελικό" με τη Μύκονο.»

 

Που πιστεύεις ότι κρίθηκε ο «τελικός» με την Μύκονο και αν ο Παμμηλιακός ήταν ο πρωταθλητής Κυκλάδων, θα μπορούσε να αντεπεξέρθει και στην συνέχεις των μπαράζ ανόδου στην Γ Εθνική: «Το ματς με τη Μύκονο ήταν ένα παιχνίδι πολύ διαφορετικό από τα άλλα... ξέραμε τι είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Μπορώ να πω ότι φοβηθήκαμε τον αγώνα και αυτό φάνηκε ότι μόλις στο 1ο λεπτό ήμασταν πίσω στο σκορ. Η ομάδα της Μυκόνου ήταν ένα σκαλί πάνω από όλες και το απέδειξε στη συνέχεια που κέρδισε την άνοδό της στην Γ Εθνική.»

pammiliakos-pagos-25-11-2012-2

Θέμη Αυτή ήταν η πρώτη σου χρονιά στα γήπεδα των Κυκλάδων. Αγωνιζόσουν με την Α.Ε. Σαλαμίνας πριν σε αποκτήσει ο Παμμηλιακός. Θα ήθελες να μας πες πως σου φάνηκε το επίπεδο του κυκλαδικού ποδοσφαίρου και τι σου έκανε περισσότερο εντύπωση; «Το κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο αντιμετωπίζει αρκετές δυσκολίες λόγω των δρομολογίων. Ευτυχώς που υπάρχουν άνθρωποι σαν τον πρόεδρό μας, Μιχάλη Βαμβακάρη και οι ομάδες μπορούν να ταξιδεύουν και να αγωνίζονται. Όσον αφορά το επίπεδο, πιστεύω ότι ίσως ήταν καλύτερο να υπάρχουν δύο κατηγορίες όπως και υπήρχαν. Στον όμιλό μας αντιμετωπίσαμε πολύ δυνατές ομάδες όπως ο Αίαντας Σύρου, ο Πάγος και ο ΑΟ Πάρου, ομάδες μέτριας δυναμικότητας και ομάδες όπως η Σίφνος και η Σέριφος που μπήκαν για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα. Εντυπωσιάστηκα κυρίως από τη φιλοξενία που δεχόμασταν στο κάθε νησί και ειδικά από τους γείτονές μας, Σίφνο και Σέριφο.»

 

milos-glaronisiaΣτον Παμμηλιακό θα είσαι και τη νέα σεζόν κάτω από τα γκολπόστ της ομάδας. ποιοι είναι οι φετινοί σας στόχοι; «Οι φετινοί στόχοι της ομάδας είναι να επαναλάβουμε μια πορεία ανάλογη και μεγαλύτερη της περσινής. Αν μείνουμε ενωμένοι όπως είμαστε πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε.»

 

Στην Σύρο βλέπουμε εντυπωσιακές κινήσεις και από τις 3 ομάδες (στον 2ο όμιλο θα υπάρχει μία από Σύρο). Η Σίφνος και η Σέριφος πλέον έχουν κάποια μικρή εμπειρία οι ομάδες της Πάρου είναι ακόμα γρίφος. Θεωρείς ότι φέτος θα δούμε κάτι διαφορετικό στο πρωτάθλημα; ή θα δούμε πάλι τις 2 πρώτες ομάδες να έχουν μια τεράστια διαφορά από τις υπόλοιπες; «Πράγματι οι συριανές ομάδες έχουν κάνει πολύ καλές κινήσεις αποκτώντας ποδοσφαιριστές που ίσως είναι για μεγαλύτερη κατηγορία. Φέτος σίγουρα το πρωτάθλημα θα είναι διαφορετικό γιατί ακόμα και οι νεοφώτιστοι, Σίφνος και Σέριφος θα είναι περισσότερο ανταγωνιστικοί από πέρσι. Μην ξεχνάμε ότι η Σίφνος πέρσι ξεκίνησε να αγωνίζεται στο γήπεδο της Μήλου ενώ φέτος θα έχει την δική της έδρα. Όσον αφορά τις ομάδες της Πάρου, όπως είπατε παραμένουν ένας γρίφος.»

 

Θέμη, σε ευχαριστούμε πολύ που ήσουν σήμερα κοντά μας. Να σου ευχηθούμε ότι καλύτερο τη νέα χρονιά και πάνω από όλα υγεία! «Κι εγώ να σας ευχαριστήσω από πλευράς μου και να σας δώσω συγχαρητήρια για το έργο που κάνετε ώστε όλες οι Κυκλάδες να είναι ενήμερες για τα αθλητικά γεγονότα... Να είστε καλά με υγεία πάνω από όλα...»

aivaliotis-1

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares