Τρίτη, 20 Αυγούστου 2013 19:33

Πανναξιακός: Απέκτησε τρεις "Μέσους"

Και επίσημα παίκτες του Πανναξιακού θα είναι πλέον οι: Τάκης Παπαδάκης, Γιάννης Μποδώνιας και Γιάννης Καλογέρης, οι οποίοι δοκιμάστηκαν τις προηγούμενες ημέρες από τους "Ναξιώτες", με τον Γιώργο Βλαστό να πείθετε για τις ικανότητες τους και να ανάβει το "πράσινο φως" για την ολοκλήρωση των μεταγραφών.

mpodoniasΠοιοι είναι;

Ο 23χρονος Τάκης Παπαδάκης αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Ιάσονα Αγίου Φανουρίου, στην Πεύκη και στον ΠΑΟ Ρουφ. Ο Μποδώνιας είναι 20 χρονών, μπορεί να καλύψει θέση στη μεσαία γραμμή. Την περσινή σεζόν ήταν παίκτης του Περιστερίου, μέχρι τα μισά της σεζόν, όταν πήρε μεταγραφεί το σε ομάδα της Κύπρου. Ο Γιάννης Καλογέρης είναι 30 ετών και αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου. Πέρυσι προσέφερε τις υπηρεσίες του στη Νέα Ιωνία ωστόσο ένας σοβαρός τραυματισμός τον κράτησε μακριά από τα γήπεδα για αρκετό καιρό. Συν τοις άλλοις ο έμπειρος άσος έχει αγωνιστεί σε Τηλυκράτη Λευκάδας, ΑΕΚ και Φωστήρα.

Χτυπά φορ

Μάλλον στον Πανναξιακό φιλάνε το καλό για το τέλος, αφού πληροφορίες αναφέρουν ότι βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση ενός Σέντερ Φορ, με πλούσιο βιογραφικό και πολλές παρουσίες σε μεγαλύτερες κατηγορίες.

KALOGERHSΠάντως ο Γιώργος Βλαστός έχει πολύ δουλειά μπροστά του, καθώς καλείτε να «μοντάρει» μια ομάδα με πολλά νέα πρόσωπα στο ρόστερ της. Φυσικά μεγάλο μέρος του χτισίματος της ομάδας θα έρθει μέσα από τα φιλικά, τα οποία ξεκινούν από μεθαύριο Πέμπτη, όπου ο Πανναξιακός θα υποδεχτεί τον ΑΟ Μυκόνου, στις 14:30.

Το πρόγραμμα των φιλικών έχει ως εξής:

Πέμπτη 22/9 Πανναξιακός – ΑΟ Μυκόνου (ΔΑΚ Νάξου 14:30)

Κυριακή 01/9 Πανναξιακός - Προοδευτική (ΔΑΚ Νάξου 18.30)
Κυριακή 08/9 Δόξα Βύρωνα - Πανναξιακός  (16.30)
Κυριακή 22/9 Πανναξιακός - Αστέρας Μαγούλας (ΔΑΚ Νάξου 18.30)
Δεν αποκλείετε τις επόμενες ημέρες να ανακοινωθούν  νέοι φιλικοί αγώνες

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares