Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2013 22:39

Άνω Μερά: Πιο δυνατή από ποτέ [photos]

Παρουσία του νέου προέδρου της ομάδας Νίκου Σαντορινιού, καθώς και σύσσωμου του Διοικητικού Συμβουλίου πραγματοποίησε την Δευτέρα 19 Αυγούστου ο αγιασμός της Άνω Μεράς.

Την τέλεση του αγιασμού έκανε ο Ηγούμενος Φυλάρετος Γεροντάρης, που ευλόγησε το τεχνικό επιτελείο, καθώς και τους παίκτες του Ανδρικού τμήματος και των ακαδημιών. Παρόντες επίσης ήταν, η Δήμαρχος Μυκόνου κυρία Ειρήνη Γρυπάρη και ο κύριος Καλαμαράς, που εκπροσώπησαν την τ.α., ενώ συμβολική για την καλή σχέση που διατηρούν τα δύο σωματεία, κρίνεται η παρουσία του Προέδρου του ΑΟ Μυκόνου Αλέξανδρου Κουκά.

Επίσημη πρώτη

Φυσικά από την έναρξη της χρονιάς δεν θα μπορούσε να λείψει και η πρώτη συνάντηση των παικτών, που έγινε την επομένη (Τρίτη 20 Αυγούστου) και περιείχε το μοίρασμα υλικού και χαλαρή προπόνηση.

Ο προπονητής Νίκος Τζιώβας, που πρόσφατα απέκτησε δίπλωμα UEFAA’ θα έχει φέτος την πολύτιμη συνεργασία του Γυμναστή Βαγγέλη Τσιφούτη (πρώην προπονητής Εθνικής Στίβου), που θα αναλάβει τις ακαδημίες, με τους δυο τους να αποτελούν ένα αξιόλογο προπονητικό τιμ.

Τα πλάνα των δύο αλλά και τις διοίκησης είναι φυσικά μια ανδρική ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα, διεκδικώντας μία θέση στα μπαράζ, ενώ από την άλλη ιδιαίτερο βάρος θα δοθεί στις ακαδημίες, όπου οι εγγραφές νεαρών αθλητών είναι το κύριο μέλημα. Μάλιστα οι διοίκηση της Άνω Μεράς, φροντίζει διακριτικά να παρέχει δωρεάν την ένταξη κάποιων παιδιών από αδύναμες οικονομικά οικογένειες.

Δυνατοί σε όλες τις γραμμές

Πάντως η ποιότητα στην ανδρική ομάδα θα είναι και φέτος δεδομένη, αφού η Διοίκηση των "Μυκονιατών" φρόντισε να κρατήσει τον βασικό κορμό, καθώς και αρκετούς παίκτες που αγωνιζόταν πέρυσι στην Δ΄Εθνική.

Πιο αναλυτικά οι παίκτες που θα μείνουν από πέρυσι είναι, οι δύο Αφρικανοί Τουρέ και Μπαμπακόρ, ο Τόσκα που επέστρεψε από τον δανεισμό του στον ΑΟ Μυκόνου, ενώ βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τους Χατζηπαναγιώτη και Λεπτάκη, που ήταν από τα βασικά στελέχη της περσινής ομάδας.

Στα μεταγραφικά τώρα σύμφωνα με πληροφορίες, η Άνω Μερά φαίνεται πως έχει συμφωνήσει σε όλα με τον χαρισματικό σκόρερ Κώστα Βλιζνάκη, τον Τερματοφύλακα Κωτσή και τον Μάνο Σίμο που πλερυσι αγωνιζόταν στον ΑΟ Σύρου.

Τέλος παίκτες της Άνω Μεράς θα πρέπει να θεωρούνται οι Γκοράρι και Κουτσός του ΑΟ Μυκόνου, ενώ η καλή συνεργασία των δύο ομάδων αναμένεται να φέρει ακόμα μερικούς παίκτες στους "Ανωμερίτες".

Συνεργασία ρεπορτάζ και φωτογραφίες: Ειρήνη Παππά

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares