Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2013 19:08

Πρώτη με νέα πρόσωπα αλλά και απουσίες για τον Παμμηλιακό.

Πρώτη συνάντηση την Πέμπτη 22/8 για τους ποδοσφαιριστές του Παμμηλιακού στο Δημοτικό Στάδιο Μήλου για το ξεκίνημα της προετοιμασίας για την φετινή σεζόν του πρωταθλήματος Κυκλάδων παρουσία μελών της διοίκησης του συλλόγου. Στο τιμόνι της ομάδας για 17η σεζόν ο Ζαχαρίας Γκούτζας.

milos-glaronisiaΣτόχος η απάντηση σε όσους φρόντισαν να χαρακτηρίσουν πυροτέχνημα την περσινή χρονιά που έφερε τον Παμμηλιακό αήττητο μέχρι τον τελικό των μπαράζ με τη Μύκονο. Κι αν η μέρα από το πρωί φαίνεται το μεράκι και η όρεξη για δουλειά ήταν φανερά από την πρώτη κιόλας μέρα.

Με 26 παρουσίες και νέα πρόσωπα που θα αυξήσουν τις επιλογές του, ο προπονητής του Παμμηλιακού μάζεψε τους παίχτες του σε μια γωνιά του γηπέδου και ευχήθηκε υγεία για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά και συνέπεια στο πρόγραμμα των προπονήσεων.

Η προετοιμασία θα ξεκινήσει ουσιαστικά από την Παρασκευή 23/8 όπου και ορίστηκε το νέο ραντεβού στις 6 το απόγευμα και θα έχει διάρκεια 8 εβδομάδων, χρόνος αρκετός για να επιστρέψουν στο επιθυμητό όριο φυσικής κατάστασης οι ποδοσφαιριστές της ομάδας της Μήλου, καθώς και για να ενταχθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα νέα παιδιά/μέλη της, είτε ανερχόμενα ταλέντα από τις ακαδημίες, είτε μεταγραφές, είτε επιστροφές από
στρατιωτικές υποχρεώσεις.

milos-mileika-nea Αναμένονται βέβαια και οι χτεσινοί απόντες, εργαζόμενοι οι περισσότεροι καθότι η καλοκαιρινή σεζόν βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη στη Μήλο. Σε πρόσωπα θα αναφερθούμε το επόμενο χρονικό διάστημα και αφού ανακοινωθούν επίσημα από τον Παμμηλιακό Α.Σ.

Στην πρώτη προπόνηση η οποία είχε μικρή διάρκεια μισής ώρας και χαλαρό ρυθμό δεν έλειψαν τα πειράγματα, το καλό κλίμα όπως πάντα και η δίψα των παιχτών για το πρώτο οικογενειακό διπλό που έκαναν τον κόουτς να φωνάξει αρκετές φορές στους παίχτες του να μην βγάζουν ένταση αλλά να παίζουν χαλαρά.

proponisi-pammi-goutzas-paiktes-8-2013-2

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Τάσος Βενιζέλος

Kαθημερινή ενημέρωση με ειδήσεις από τη Μήλο

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares