Σάββατο, 31 Αυγούστου 2013 18:23

Πρώτο τέστ για συμπεράσματα

Σε εντελώς ακατάλληλη ώρα, ας όψονται τα δρομολόγια των πλοίων, διεξήχθη ο πρώτος φιλικός αγώνας του ΑΟ ΠΑΡΟΥ με αντίπαλο τον ΑΓΙΑΞ ΣΥΡΟΥ.

Ο αγώνας είχε δύο όψεις.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες παρουσιάστηκαν ισοδύναμες, ο ΑΓΙΑΞ ειχε μερικές ευκαιρίες με αποκορύφωμα ενα διπλό δοκάρι στην ίδια φάση, αλλα ο ΑΟΠ κατάφερε να προηγηθεί στο τέλος του ημιχρόνου με ένα όμορφο μονοκόματο σουτ του Ξενου, μετά απο μπαλιά ακριβείας του Αρκουλή.

alt

Στην επανάληψη ο κ. Τριανταφυλλάκος άλλαξε και τους 11 που ξεκίνησαν, ρίχνοντας στα βαθιά τους νεαρούς, που δεν κατάφεραν να αντιδράσουν στην τεχνική ανωτερότητα των Συριανών, κυρίως στην άμυνα.

Έτσι παρ'οτι ισοφάρισαν προσωρινά σε 2-2 με τον Ασκο, που τελείωσε ιδανικά την κάθετη του Πετρόπουλου, δέχθηκαν 6 γκολ και το παιχνίδι τελείωσε 6-2 για τον ΑΓΙΑΞ.

Σκόραραν για τους νικητές οι Μουράι και Μπαλόπιτας απο 2, Μανουδάκης με πέναλτι και Δεναξάς με εντυπωσιακό σουτ από πλάγια θέση.

 

ΑΟ ΠΑΡΟΥ: (Τριανταφυλλάκος) Μακρυωνίτης, Σιφναίος Γ., Νίκας, Φραγκογούλας, Μπαρδάνης, Γιουρτζίδης, Κρώνης, Ξένος, Κρουσταλάκης, Πρίφτης, Αρκουλής.

Επαιξαν και οι Λάμπρου, Σταθερός, Σιέτος, Σάμιος, Τσαντάνης, Κασιμάτης, Πετρόπουλος, Δαφερέρας, Διακάτος, Καντιώτης, Ασκο, Σιφναίος Ν.

ΑΓΙΑΞ ΣΥΡΟΥ: (Ρούσσος Γ.)Νικητίδης, Μεμάι, Γεράρδης, Καμπάνης, Μουράι, Καράβας, Λούσσας, Μπόριτς, Ρούσσος, Μπαλόπιτας, Σταφυλάς.

Επαιξαν και οι Μανουδάκης, Ρηγούτσος, Καφτηράνης, Δεναξάς, Κουλούρας και Γκούφας. 

 

 

Την ερχόμενη εβδομάδα, Τετάρτη και Κυριακή στις 6 το απόγευμα, ο ΑΟΠ θα δώσει άλλα δυο φιλικά ματς, με τον Μαρπησσαϊκό Αστέρα και τον Νηρέα αντίστοιχα.

 

aop-ajax-31-8-2013-2

THIRA VAILAS AGGELIA

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares