Κυριακή, 01 Σεπτεμβρίου 2013 23:43

Πανναξιακός: Καλύτερος… νίκησε την Προοδευτική [photos-vid]

Φιλική νίκη 1-0 σημείωσε ο Πανναξιακός , κόντρα στην προοδευτική που φιλοξένησε απόψε στη Νάξο. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε με κεφαλιά ο Καρούσης στο 79’ ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Μπονιάκου.

Οι Ναξιώτες ήταν καλύτεροι σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, έχοντας την κατοχή της μπάλας και δημιουργώντας αρκετές καταστάσεις μπροστά στα καρέ της Προοδευτικής, με τον τερματοφύλακα μάλιστα Μπανίκο να λέει δύο φορές εντυπωσιακά το «όχι» σε απευθείας εκτελέσεις φάουλ του Βάσου. Ο Γιώργος Βλαστός παρέταξε την ομάδα με δύο διαφορετικές ενδεκάδες ανά ημίχρονο, χρησιμοποιόντας και τους 23 ποδοσφαιριστές που είχε στην διάθεση του.

Από την άλλη πλευρά η Προοδευτική ταξίδεψε στη Νάξο με 18 παίκτες, που χρησιμοποιήθηκαν όλοι από τον προπονητή της ομάδας Αντώνη Καλαμάκη. Οι Κορυδαλλιώτες είχαν αρκετά καλά διαστήματα και απείλησαν αρκετές φορές την εστία του Πανναξιακού, φτάνοντας κοντά στην επίτευξη κάποιου τέρματος. Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι φωνάζουν για πέναλτι που δεν τους δόθηκε πέντε λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα.

Σίγουρα τα συμπεράσματα που έβγαλαν από το συγκεκριμένο παιχνίδι οι δύο προπονητές ήταν πολύ χρήσιμα ε τον Γιώργο Βλαστό μετά τη λήξη του παιχνιδιού, να τονίζει ότι η ομάδα βρίσκετε σε πολύ καλό δρόμο: « Στο σημερινό παιχνίδι η ομάδα μας ήταν σαφέστατα βελτιωμένη σε σχέση με το πρώτο φιλικό που δώσαμε. Δουλεύουμε σκληρά και νομίζω ότι στου επόμενους αγώνες θα είμαστε ακόμα καλύτεροι».

Πανναξιακός (Γιώργος Βλαστός): Θεοδοσιάδης, Τσαρτσαράς, Καλογέρης, Μεσημέρης, Σάββας, Παπαδόπουλος, Αριανούτσος, Βάσος, Μποδώνιας, Παπασταθόπουλος, Βούλγαρης.
Στο 2ο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Τσαϊλάκης, Κατσάνης, Χαμηλοθώρης, Ανδρεόπουλος, Παπαδάκης, Μπονιάκος, Καρούσης, Μπανακάκης, Σάντα, Ντούκα, Ευριπιώτης, Καρελέμογλου.
Προοδευτική (Αντώνης Καλαμάκης): Μπανίκος, Λαζούρας, Νιφαλόπουλος, Τούρλος, Λημνιός, Ρούμπο, Μακαρονάς, Αλεξίου, Δουλής, Μποχόνης, Κοσαχάκης.

Στο 2ο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Κολιούσης, Μπρούνο, Κατσίβελας, Ζήνωνος, Ποτουρίδης, Μαυρούδας, Κουβάτσος. 
ΤΟ ΓΚΟΛ

 

THIRA VAILAS AGGELIA

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares