Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2013 20:58

Με τον Λεό αρχηγό κόντρα στον Πάγο

Στο τελικό στάδιο μπαίνει η προετοιμασία του ΑΟ Σύρου ενόψει του αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον ΑΟ Πάγου, που θα γίνει την Κυριακή στις 16:00 στο γήπεδο της ΕΠΣ Κυκλάδων στην Ερμούπολη.

Ο Μάκης Πούλος αναμένεται να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση του, πλην του Αλέξη Ξυγκάκη, που ταλαιπωρείται από ελαφρύ διάστερα, ενώ την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί αν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή ο Μιχάλης Τερόλης, ο οποίος βρίσκετε στο στάδιο της αποθεραπείας.LEO PRINTEZIS

Η σύντομη αλλά νέα προϊστορία λέει ΑΟΣ, καθώς οι δύο ομάδες είχαν συγκρουστεί πέρυσι στον 2ο γύρο, με τους "Κυανοκίτρινους" να επικρατούν τότε και να αποκλείουν τον πάγο με 2-1.

Οι Αρχηγοί

Στο μεταξύ μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης πραγματοποιήθηκε η ψηφοφορία μεταξύ των παικτών για την ανάδειξη των αρχηγών. Ψηφίστηκαν κατά σειρά οι: Λεονάρδος Πρίντεζης, Τζώρτζης Γιάννης, Μαραγκός Δημήτρης, ενώ δείγμα της καλής χημείας της ομάδας αποτέλεσε το γεγονός ότι 4ος σε σειρά ψήφων ήρθε ο Ιάκωβος Σταματίου, που παρά το λίγο χρόνο παραμονής στην ομάδα έχει κερδίσει τον σεβασμό όλων.

Δείτε το βίντεο του περσινού αγώνα

 

 

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares