Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2013 22:31

Πρόκριση «Θρίλερ» για την Άνω Μερά

Περίπου 200 άτομα ήρθαν σήμερα στο "Σαμαρείνιο" γήπεδο στο Μπατσί της Άνδρου ώστε να παρακολουθήσουν τα αποκαλυπτήρια της Υδρούσας που σήμερα θα διεκδικούσε την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Κυκλάδων κόντρα στην Άνω Μερά Μυκόνου.

andros-ydrousa-logoΗ Υδρούσα μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα και κοίταξε στα μάτια την Άνω Μερά παρόλο που είναι μια ομάδα με εμπειρίες από εθνική κατηγορία καθώς πέρσι αγωνίζονταν στην Δ εθνική, πράγμα που επέδειξε στο τέλος, όπου εκμεταλλεύτηκε κάθε αδράνεια, παίρνοντας τελικά την πολυπόθητη πρόκριση. Πάντως στο τέλος οι εντυπώσεις κερδήθηκαν από την Υδρούσα, η οποία δείχνει ότι θα αποτελέσει ένα από τα «σκληρά καρύδια» του 1ου ομίλου.

Μοιρασμένο το πρώτο ημίωρο… YDROYSA-ANO MERA KYPELLO 2013 1

Στο πρώτο 20 λεπτό, το ματς ήταν αναγνωριστικό για της δύο ομάδες. Όσο όμως περνούσε η ώρα, η ομάδα της Υδρούσας άρχισε να πιστεύει ότι μπορεί να σταθεί και να «κοιταξει στα μάτια» τον αντίπαλο της. Στο 25΄ ήρθε η πρώτη ευκαιρία για τους γηπεδούχους, όταν ο Γλυνός με ένα μακρινό σουτ έδειξε της άγριες διαθέσεις που είχε σήμερα. 

Στο 27’ ο Μουτσάι μετά από κλέψιμο που πραγματοποίησε από τα δεξιά έπιασε το σουτ που πέρασε για λίγο άουτ.

Στο 30’ μετά από στημένο σε μακρινή θέση ο Γλυνός έπιασε ένα δυνατό - τεχνικό σουτ αλλά το δοκάρι του στέρησε το πρώτο του γκολ με την φανέλα της Υδρούσας. Η απάντηση της Άνω Μεράς δεν άργησε και στο 32’ ο Τουρέ βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση στα δεξιά της μικρής περιοχής, με τον Παπουτσή να του αρνείται το γκολ. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του ημιχρόνου με τις ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το 0-0.

Βροχή τα γκολ στο δεύτερο…

Στο δεύτερο ημίχρονο οι θεατές απόλαυσαν ένα συγκλονιστικό δεκάλεπτο το οποίο περιελάμβανε 5 γκολ. Τον χωρό των γκολ άνοιξε ο Γλυνός στο 55’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ και πριν καλά-καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, ο ίδιος παίκτης στο 57’ με ατομική προσπάθεια κάνει το 2-0 για την Υδρούσα, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα. YDROYSA-ANO MERA KYPELLO 2013 2

Στο 60΄ ο Γονίμ υπέπεσε σε πέναλτι με τον Βλιζνάκη να ευστοχεί και να μειώνει σε 2-1. Ο Γλυνός όμως δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη και στο 63’ πιάνει ένα δυνατό σουτ με τον τερματοφύλακα της Μυκόνου Γκότση να κάνει ασταθή απόκρουση και τον Βλάμη από πλεονεκτική θέση, να μην δυσκολεύεται να κάνει το 3-1.

Στο 65΄και μετά από κόρνερ η Άνω Μερά μειώνει σε 3-2 με αυτογκόλ του Ζουμή. Στο 85ο λεπτό η Άνω Mερά είχε δοκάρι με τον Βαιζνάκη μετά από φάουλ και στην επαναφορά ο Ασημομύτης πιάνει ένα μονοκόμματο σουτ αλλά βρήκε τον Παπουτσή σε καλή θέση αποσοβεί την ισοφάριση. Στο 86` λεπτό ο Μπάμπης παίρνει την θέση του Βλάμη, ντεμπουτάροντας σε επίσημο ματς.

Οι καθυστερήσεις άνηκαν στα Άνω Μερά… καθώς ο Τουρέ στο 90’ ισοφάρισε σε 3-3 και με την Υδρούσα να παίζει με 10 παίκτες καθώς ο Ζουμής ήταν εκτός αγώνα λόγω τραυματισμού ο οποίος αντικαταστάθηκε από τον Αλιράι, στο 94’, δευτερόλεπτα πριν το τελικό σφύριγμα που θα έστελνε τις ομάδες στην παράταση, ο Τουρέ και πάλι, δείχνει την κλάση του και με ένα ασύλληπτο σουτ πέτυχε το νικητήριο γκολ κάνοντας το 3-4 για τους Μυκονιάτες και λούζοντας παράλληλα, με ψυχρολουσία τους φιλάθλους και του παίκτες της Υδρούσας.

Men of the mats : Γλυνός Αριστείδης - Τουρέ

ΑΟΥΔΡΟΥΣΑ: (ΦΙΛΛΙΠΑΣ, ΜΠΑΡΟΥΣ) ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ, ΒΟΛΙΚΑΣ, ΓΟΝΙΜ, ΤΑΣΑΚΑΛΙΔΗΣ, ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ, ΖΟΥΜΗΣ (ΑΛΙΡΑΙ), ΒΙΔΑΛΗΣ, ΜΑΝΑΛΗΣ (ΘΩΜΑΣ), ΒΛΑΜΗΣ (86’ ΜΠΑΜΠΗΣ), ΓΛΥΝΟΣ, ΜΟΥΤΣΑΙ

ΑΣΑΝΩΜΕΡΑ: (ΤΖΙΩΒΑΣ) ΓΚΟΤΣΗΣ, ΠΕΤΡΑΚΗΣ (67’ ΜΠΟΤΣΟΒΑ), ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ, ΘΕΟΔΩΡΑΚΑΚΗΣ, ΚΕΡΑΜΙΔΑΣ, ΓΑΛΟΥΝΗΣ, ΚΟΥΚΑΣ, ΝΤΙΛΙΕ, ΤΟΥΡΕ, ΒΑΙΖΝΑΚΗΣ, ΑΣΗΜΟΜΥΤΗΣ (95΄ΚΙΟΥΣΗΣ)

Για το sportcyclades.gr

Μουστάκας Κυριάκος Άνδρος

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares