Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2013 00:22

Στην επόμενη φάση η Θύελλα‏

Μετά από ένα πολύ όμορφο και δυνατό παιχνίδι που διεξήχθη στο γεμάτο από κόσμο Δημοτικό Γήπεδο Καμαρίου, η Θύελλα Καμαρίου επικράτησε με 3-2 του Πανθηραϊκού και πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Κυκλάδων.

1ο Ημίχρονο

Το παιχνίδι όπως αναμενόταν ήταν ιδιαίτερα δυνατό με σκληρές μονομαχίες και από τις δύο πλευρές. Το ξεκίνημα της αναμέτρησης βρήκε τον Πανθηραϊκό να είναι πιο κινητικός στα πρώτα λεπτά και να προσπαθεί να κλείσει τη Θύελλα στα καρέ της. Στο διάστημα αυτό δημιουργήθηκαν κάποιες ευκαιρίες με κυριότερη αυτή του Κελίδη, που στο 11ο λεπτό είδε  την κοντινή κεφαλιά που επιχείρησε να κτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι του Ξαγοράρη.

1-0 Στο επόμενο λεπτό, η Θύελλα κερδίζει φάουλ στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Ο Δαμίγος αναλαμβάνει να φέρει την μπάλα στην περιοχή του Πανθηραϊκού, ο Κελίδης προσπαθεί να απομακρύνει και άθελά του με το κεφάλι στέλνει τη μπάλα στα δίκτυα της ομάδας του και δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του Καμαρίου.

Η συνέχεια του παιχνιδιού βρίσκει τον Πανθηραϊκό να ψάχνει το γκολ της ισοφάρισης, ενώ η Θύελλα αναζητούσε ένα γκολ το οποίο θα τις έδινε αέρα δύο τερμάτων. Στο 39ο λεπτό ο Πανθηραϊκός χάνει μια ακόμα μεγάλη ευκαιρία με την κεφαλιά του Κωλέτση να κτυπάει εκ νέου στο οριζόντιο δοκάρι.

2-0 Στο 41' και μετά από τραγικό λάθος στην άμυνα του Πανθηραϊκού, ο Ξαγοράρης βρίσκεται σε θέση βολής και δεν δυσκολεύεται να νικήσει από κοντά τον Λυγνό και να κάνει το 2-0 για την ομάδα της Θύελλας.

2-1 Στο 43ο λεπτό ωστόσο ο Πανθηραϊκός βρίσκει το γκολ που έψαχνε μετά από δυνατό σουτ του Στεφανάκη έξω από την περιοχή. Έτσι, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι στο 2-1 υπέρ της Θύελλας Καμαρίου.

2ο Ημίχρονο

3-1 Το δεύτερο ημίχρονο ξεκινάει με την Θύελλα να φτάνει σε τρίτο τέρμα και να ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 3-1. Μετά από εκτέλεση κόρνερ από τα αριστέρα, ο Δαμίγος με όμορφο πλασέ μέσα από την περιοχή έστειλε για τρίτη φορά την μπάλα στα δίκτυα του Λυγνού, δίνοντας παράλληλα ένα σαφές προβάδισμα στη Θύελλα για την υπόθεση πρόκριση.

3-2 Στο 51' όμως ο Πανθηραϊκός μειώνει και πάλι στο σκορ, αφού μετά από εκτέλεση φάουλ του Μηνδρινού, η μπάλα κτυπάει στο τοίχος των αμυντικών της Θύελλας, παίρνει ύψος και ο Κελίδης με το κεφάλι σκοράρει και γράφει το 3-2. Το γκολ αυτό έδωσε ελπίδες στον Πανθηραϊκό που αναζήτησε την ισοφάριση. Η σωστή όμως αμυντική λειτουργία της Θύελλας δεν έδωσε στον Πανθηραϊκό την ευκαιρία να φτάσει στο πολυπόθητο γκολ.

Η Θύελλα με αιχμή του δόρατος τον πολύ δραστήριο Αρβανίτη που ταλαιπώρησε ιδιαίτερα την άμυνα του Πανθηραϊκού, προσπάθησε να φτάσει και σε τέταρτο τέρμα. Σημαντικότερες στιγμές για την ομάδα του Καμαρίου ήταν ένα χτύπημα φάουλ του Δαμίγου που εξουδετέρωσε με όμορφη εκτίναξη ο Λυγνός, καθώς και ένα δυνατό σουτ του Αρβανίτη, ο οποίος αφού πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του σούταρε από πλάγια θέση με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.

Από την άλλη ο Πανθηραϊκός προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση, χωρίς όμως επιτυχία. Σημαντικότερη στιγμή για την ομάδα του Πανθηραϊκού ήταν ένα δυνατό σουτ του Παναγιωτίδη, το οποίο φαινόταν να πηγαίνει στην εστία, όμως ο Νομικός στην προσπάθειά του να σκοράρει εξ' επαφής πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας, στέλνοντάς την όμως ψηλά άουτ. Τελευταία φάση στο ματς ήταν ένα φάουλ του Νομικού, που εξουδετέρωσε χωρίς δυσκολία ο Ξαγοράρης.

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους ανθρώπους της Θύελλας χαρούμενους για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, ενώ αυτοί του Πανθηραϊκού ήταν εμφανώς απογοητευμένοι από την έκβαση της αναμέτρησης. Ο κόσμος που γέμισε το Δημοτικό Γήπεδο Καμαρίου, έμεινε σίγουρα ικανοποιημένος από το θέαμα που προσέφεραν οι δύο ομάδες της Σαντορίνης, αφού σημειώθηκαν πέντε γκολ, ενώ ο ρυθμός του παιχνιδιού κρατούσε αμείωτο το ενδιαφέρον καθ' όλη τη διάρκειά του.

Θύελλα Καμαρίου: (Καντζέλης) Ξαγοράρης Τ., Καραμολέγκος, Μπαλιάκας, Ζώτος, Λυγνός, Πάγια, Γαλαίος (Κυριάκος), Ξαγοράρης Κ., Αρβανίτης, Δαμίγος, Γιουρέλης.

Πανθηραϊκός: (Κωνσταντόπουλος) Λυγνός, Κλουβάτος (Νομικός Γιάννης), Κουλόλι, Κολιούσης, Νομικός Β.( Δαμίγος), Μηνδρινός, Κωνσταντίνου, Στεφανάκης, Κωλέτσης, Παναγιωτίδης, Κελίδης(Νομικός Γιώργος).

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares