Τρίτη, 15 Αυγούστου 2023 14:41

Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Εθνική πόλο εφήβων!

Γράφτηκε από τον
Μετά από συγκλονιστικό αγώνα στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος εφήβων στην υδατοσφαίριση, η εθνική επικράτησε με 9-8 της Σερβίας, στη Μανίσα της Τουρκίας και στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης.
Με τρεις ήττες ολοκλήρωσε τους αγώνες της Β φάσης στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής ο Ναυτικός όμιλος Σύρου. Η ομάδα παρά το γεγονός ότι κατά διαστήματα είχε καλή παρουσία σε…
Με ήττα  ξεκίνησε την 1η αγωνιστική της Β’ φάσης του πρωταθλήματος Β’ εθνικής κατηγορίας Υδατοσφαίρισης στον όμιλο Θεσσαλονίκης ο Ναυτικός όμιλος Σύρου.
Ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου, με αφορμή την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου της Εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης των ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια.
Τέσσερις αθλητές της ομάδας πόλο του ΝΟ Σύρου ανιχνεύθηκαν θετικοί στον κορονοϊό μετά τη συμμετοχή της ομάδας στην  Α’ Φάση του Πρωταθλήματος Β’ Εθνικής Κατηγορίας.
Με συγκομιδή τεσσάρων βαθμών ολοκλήρωσε τους αγώνες της Α' φάσης της Β' Εθνικής κατηγορίας ο Ναυτικός όμιλος Σύρου.
Την Πέμπτη 1/7/2021 έγινε η κλήρωση της Α’ Φάσης του πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης Β’ Εθνικής Ανδρών.
Πραγματοποιήθηκαν στις 1/7 διαδικτυακά, από τα γραφεία της ΚΟΕ, οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων Β’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών (Α’ Φάση) και Νέων ανδρών (Τελική Φάση), όπου συμμετέχει και ο ΝΟ Σύρου.
Πρωταθλητής Ευρώπης, όπως και το 2015, αναδείχθηκε ο Ολυμπιακός για το πόλο γυναικών. Με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό “τσακισμένο” τον τελευταίο χρόνο στην Ελλάδα, χωρίς ξένες παίκτριες στο ρόστερ τους, χωρίς…
Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2021 13:35

"Τα Δελφίνια" αποχαιρετούν τον Τάκη Κανελλόπουλο

Γράφτηκε από τον
Σύλλογος Παλαιμάχων Υδατοσφαιριστών - Κολυμβητών Σύρου "Τα Δελφίνια" στέλνει με το ύστατο χαίρε στον προπονητή Τάκη Κανελλόπουλο.
Σελίδα 1 από 13

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35