Με μία άσχημη είδηση ξημέρωσε η 15η Μαρτίου στη Νάξο, καθώς η κοινωνία του νησιού πληροφορήθηκε για την ξαφνική απώλεια του Γιώργου Βαθρακοκοίλη.
Δείτε το βίντεο από την επίσκεψη του Αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση στο νησί της Σαντορίνης, όπου πραγματοποίησε συνάντηση - συζήτηση με τα σωματεία του νησιού συνοδευόμενος από τον τετράκις…
Με κομβικό ρόλο στην οργάνωση της ιστορικής επίσκεψης του Αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση στο νησί της Σαντορίνης, ο Μάριος Γαλανός έχει κάθε λόγω αν είναι ικανοποιημένος από την μεγάλη…
Καταβάλλονται από σήμερα το απόγευμα, απευθείας στα 6.533 ερασιτεχνικά σωματεία, τα οποία είναι εγγεγραμμένα στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων 2023 του Υπουργείου Αθλητισμού, τα 22,315 εκατ. ευρώ εκ των συνολικών 31,878…
Ικανοποίηση επικρατεί στη Σαντορίνη από την επίσκεψη του Αναπληρωτή Υπουργού Γιάννη Βρούτση και τη συνάντηση - συζήτηση που είχε με όλους τους συλλόγους του νησιού.
Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ιστορική η ημέρα του Σαββάτου 9 Μαρτίου για τον αθλητισμό της Σαντορίνης, καθώς για πρώτη φορά όλοι οι αθλητικοί σύλλογοι του νησιού έδωσαν το βροντερό…
Με πολύ μεγάλη συμμετοχή και σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα η επίσκεψη του Αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού στο νησί της Σαντορίνης, που συνοδεύτηκε από τον τετράκις Ολυμπιονίκη, Πύρρο Δήμα.
Λεφτά στους λογαριασμούς τους και μάλιστα αυξημένα 50% σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια θα δουν στους λογαριασμούς τους οι Αθλητικοί Σύλλογοι των Κυκλάδων την Δευτέρα 11 Μαρτίου.
Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς την ακτοπλοϊκή εταιρία ZANTE FERRIES και το Milos Travel - Πειρουνάκης εξέδωσε ο Παμμηλιακός.
 Δικαίως η καντίνα του γηπέδου στην Ερμούπολη της Σύρου χαρακτηρίζεται από πολλούς ως κορυφαία, καθώς όσα γήπεδα και αν επισκεφθεί κανείς στης Ελλάδα δεν θα βρει παρόμοιο κατάστημα.
Σελίδα 1 από 273

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35