Χρήστος Σαρρής

Χρήστος Σαρρής

Ουσιαστικός και αποτελεσματικός ο ΑΟ Πάρου πήρε το ντέρμπι κορυφής του 3ου ομίλου της Κ16 κόντρα στον Πανθηραϊκό και πλέον θα επιδιώξει να πάρει έναν βαθμό στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ στη Νάξο για να εξασφαλίσει το εισιτήριο συμμετοχής στο final-4 του πρωταθλήματος.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ
Τρίτη, 19 Απριλίου 2022 20:48

Πανναξιακός - ΑΕ Πάρου 1-0 (highlights)

Δείτε τις καλύτερες στιγμές και το γκολ από την αναμέτρηση της β' φάσης του πρωταθλήματος μεταξύ του Πανναξιακού και της ΑΕ Πάρου.

Σε παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, Πανναξιακός και ΑΕ Πάρου είχαν όρεξη για ποδόσφαιρο, με την ομάδα της Νάξο να παίρνει δίκαια τη νίκη με 1-0.

Παρακολουθήστε σε ζωντανή μετάδοση τον αγώνα της 9ης αγωνιστικής για την Β' Φάση του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κυκλάδων μεταξύ του Πανναξιακού και της ΑΕ Πάρου.

Τρίτη, 05 Απριλίου 2022 21:55

ΑΕ Πάρου - ΑΟ Πύργου 0-0 (highlights)

Δείτε τις καλύτερες στιγμές από το παιχνίδι μεταξύ της ΑΕ Πάρου και του ΑΟ Πύργου που έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα.

Παρασκευή, 01 Απριλίου 2022 09:34

Κ16: ΑΟ Πάρου - ΑΣ Σαντορίνης 2020 4-1 (highlights)

Δείτε τις καλύτερες στιγμές και τα γκολ από τον αγώνα της Κ16, ΑΟ Πάρου - ΑΣ Σαντορίνη 2020.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Ενθουσιάζοντας τους φιλάθλους του με την απόδοση του ο ΑΟ Πάρου, κέρδισε εύκολα με 4-1 τον ΑΣ Σαντορίνης με 4-1 και διατηρήθηκε στην πρώτη θέση μαζί με τον Πανθηραϊκό στους 12 βαθμούς.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Παρακολουθήστε σε ζωντανή μετάδοση από το Δημοτικό Στάδιο Παροικιάς τον αγώνα της 6ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Κ16 μεταξύ του ΑΟ Πάρου και του ΑΣ Σαντορίνης.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθησαν στο κλειστό της Σαντορίνης ο μικρός και μεγάλος τελικός του μπασκετάκι Σαντορίνη Λιγκ, του τοπικού δηλαδή πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης με τη σημαντική συμβολή και υπό την αιγίδα του ΔΑΠΠΟΣ και ιδιαίτερα του προέδρου του Βασίλη Αλαφούζου.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Μία ανάσα από την κατάκτηση του στόχου της παραμονής βρίσκεται η ΑΕ Σαντορίνης μετά τη σημερινή νίκη με 59-43 κόντρα στον Κρόνο Αγίου Δημητρίου για τον 2ο όμιλο της Α2 Γυναικών.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ
Σελίδα 1 από 92

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35