Πέμπτη, 28 Απριλίου 2016 08:32

Διήμερο δράσης για τους ''μικρούς''

Φιλικά στην Πάρο έδωσαν οι ακαδημίες και οι παγκορασίδες – Φιλικά με τον ΓΣ Μυκόνου για παίδες και παμπαίδες Φιλικά στην Πάρο έδωσαν οι ακαδημίες και οι παγκορασίδες – Φιλικά με τον ΓΣ Μυκόνου για παίδες και παμπαίδες

Ένα διήμερο γεμάτο δράση για αρκετά τμήματα του Άρη Σύρου ήταν αυτό που μας πέρασε (Κυριακή-Δευτέρα)!

Οι ακαδημίες, οι παγκορασίδες, οι παίδες και οι παμπαίδες της ομάδας μας έδωσαν σειρά φιλικών αγώνων σε Πάρο και Σύρο!

Αποστολή στην Πάρο

Πιο αναλυτικά, την Κυριακή το τμήμα μίνι των ακαδημιών και οι παγκορασίδες του συλλόγου ταξίδεψαν στην Πάρο όπου έδωσαν φιλικούς αγώνες με τα αντίστοιχα τμήματα του ΑΟ Πάρου και του ΑΜΕΣ Μαρπησσαϊκού.

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να εφαρμόσουν στο γήπεδο όσα μαθαίνουν στις προπονήσεις, αλλά πάνω απ' όλα να διασκεδάσουν και να ευχαριστηθούν μπάσκετ.

Τα μηνύματα και για τα δύο τμήματα ήταν άκρως ενθαρρυντικά, καθώς οι μεν παγκορασίδες δείχνουν έτοιμες για να κατέβουν στο πρωτάθλημα της ΕΣΚ Κυκλάδων από τη νέα χρονιά, ενώ το τμήμα μίνι απέδειξε ότι σε λίγα χρόνια θα δημιουργήσουν ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο για το παιδικό πρωτάθλημα!

Φιλικά με ΓΣ Μυκόνου στη Σύρο

Την Δευτέρα ήταν η σειρά των παίδων και των παμπαίδων να δώσουν φιλικούς αγώνες, καθώς στη Σύρο βρέθηκαν τα αντίστοιχα τμήματα του ΓΣ Μυκόνου.

Στον αγώνα των παμπαίδων η ομάδα επικράτησε με άνεση (82-34), αποδεικνύοντας ότι θα αποτελέσει ένα πολύ δυνατό τμήμα στα προσεχή πρωταθλήματα παίδων της ΕΣΚ Κυκλάδων.

Από την άλλη, οι παίδες είχαν την ευκαιρία να δώσουν ακόμη ένα παιχνίδι, μιας και το πρωτάθλημα παίδων έχει ολοκληρωθεί, όπου ηττήθηκαν με 41-53 από τον ΓΣ Μυκόνου.

Γραφείο τύπου: Άρη Σύρου

aris-akadimiesaris-aoparou-akadimesaris-gsmykonou-paidesaris-marpissa-akadimiesaris-marpissa-pagkorasidesaris-mykonos-pampaidesaris-pagkorasides-paros-filikaaris-pagkorasidesaris-pampaides

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares