Κυριακή, 29 Μαΐου 2016 21:41

Φιλικό στη Νάξο για την Ίο που έρχεται στο πρωτάθλημα

Δυναμικά στο χώρο του Κυκλαδίτικου Μπάσκετ θέλει να μπει η Ίος, που πρόσφατα επισκέφθηκε τη Νάξο, πραγματοποιώντας φιλικό αγώνα με μία μικτή ομάδα που αποτελούταν από παίκτες του Πανναξιακού.

Οι Νιώτες, έχουν πάρει ζεστά το θέμα της ένταξης τους στο πρωτάθλημα Ανδρών της ΕΣΚ, πράγμα που δεν αποκλείεται να γίνει την επόμενη σεζόν.
Πάντως, η επίλεκτη ομάδα της Ίου, χάρηκε ένα όμορφο παιχνίδι, απέναντι σε παίκτες που την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν στα σαλόνια της Γ΄Εθνικής με τον Πανναξιακό, όπως και από τα τμήματα υποδομών του συλλόγου.

Ο Πανναξιακός θυμίζουμε ότι εξασφάλισε δια περιπάτου την παραμονή του, με το ερώτημα που τίθεται να είναι, αν τελικά θα υπάρξουν άνθρωποι που θα λάβουν σοβαρά αυτά που έχει πετύχει μπασκετικά ο Πανναξιακός. Με απαραίτητη προϋπόθεση τις σωστές αποφάσεις που θα πρέπει να παρθούν, θα έχουμε ίσως την ευκαιρία να δούμε δύο ομάδες από τις Κυκλάδες στην Γ΄Εθνική, αφού για την άνοδο θα παλέψουν και οι πρωταθλητές μας της ΑΕ Σαντορίνης.
Παρά το γεγονός ότι το σκορ δεν παίζει κανέναν ρόλο σε τέτοιου είδους αναμετρήσεις, για την ιστορία θα πρέπει να αναφέρουμε ότι οι επίλεκτοι της Νάξου επικράτησαν 75-60.
Συγχαρητήρια
Οι Ναξιώτες παίκτες, μέσω του Νίκου Μυλωνά έστειλαν τις ευχές τους στους παίκτες της Ίου: "Συγχαίρουμε τα παιδιά για την προσπάθεια τους πιστεύουμε ότι κάθε νησί των Κυκλάδων πρέπει να εκπροσωπείτε από ομάδα μπάσκετ με όσο το δυνατόν πιο πολλά τμήματα ώστε να γίνει πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα.
Δείτε φωτογραφίες από τον Κώστα Καραμπίκα

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares