Τρίτη, 21 Ιουνίου 2016 14:08

Καλοκαίρι με δράση για τις Ακαδημίες της ΑΕΣ

Η Αθλητική Ένωση Σαντορίνης σχεδίασε ένα πρόγραμμα αθλητικής δράσης, κατάλληλο για την ελεύθερη από αγωνιστικές υποχρεώσεις περίοδο (offseason training period), για νέους αθλητές που ηλικιακά ανήκουν στα τμήματα εφήβων, παίδων, κορασίδων και προαγωνιστικό.

Το πρόγραμμα στοχεύει στην ατομική βελτίωση των αθλητών σε θέματα τεχνικών ικανοτήτων και συντονισμού, στην ενίσχυση των φυσικών χαρακτηριστικών (ταχύτητα, ευλυγισία, έκρηξη, ενδυνάμωση) και στη διατήρηση και βελτίωση της φυσικής τους κατάστασης.

Για την εκγύμναση των αθλητών θα αξιοποιηθούν οι εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ. ενώ ειδικές δράσεις θα πραγματοποιηθούν σε κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο, που διατίθεται στην παραλία του Μονόλιθου, όπου δίνεται η ευκαιρία για φυσική άσκηση υψηλών προδιαγραφών πρωινές και απογευματινές ώρες.

Το πρόγραμμα θα εξελιχθεί σε δύο περιόδους των είκοσι ημερών 23/6 έως 12/07 και 25/07 έως 13/08. Οι αθλητές μπορούν να επιλέξουν τη συμμετοχή τους σε μία από αυτές ή και στις δύο περιόδους. Το κόστος για κάθε περίοδο είναι 90 € ανά αθλητή. Για οικογένειες που θα εγγράψουν περισσότερα από ένα παιδιά, το κόστος είναι 75€ ανά αθλητή. Για τους ανήλικους αθλητές η αίτηση υποβάλλεται από τον γονέα/κηδεμόνα. Είναι δυνατή και η συμμετοχή νέων αθλητών που μέχρι σήμερα δεν είναι εγγεγραμμένοι στην Α.Ε.Σ.

Πληροφορίες και εγγραφές: Προπονητής Κωνσταντίνος Αξιώτης, Τηλ. 6934743181

θερινό 2016

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares