Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2016 20:00

Επέστρεψαν Μυλωνάς και Καλαβρός

Το μέχρι τώρα ρόστερ του Πανναξιακού συμπλήρωσαν την Πέμπτη οι Νίκος Μυλωνάς και Παναγιώτης Καλαβρός, οι οποίοι επέστρεψαν στις προπονήσεις των «κυανόλευκων».

Ο Τάσος Βάβουλας έχει κάθε λόγο να εμφανίζεται χαρούμενος, αφού οι δύο παίκτες της ομάδας ξεπέρασαν τους τραυματισμούς που τους ταλαιπώρησαν τις δύο τελευταίες εβδομάδες και τους στέρησαν την συμμετοχής τους στις δύο φιλικές αναμετρήσεις επί αθηναϊκού εδάφους με αντιπάλους τον Άλιμο και την Προοδευτική.

Ο μεν αρχηγός του Πανναξιακού ταλαιπωρήθηκε από ενοχλήσεις τον αχίλλειο τένοντα του αριστερού του ποδιού, ενώ ο δε Καλαβρός αντιμετώπιζε μυϊκούς πόνους στη φτέρνα του δεξιού του ποδιού. Αμφότεροι ακολούθησαν θεραπευτική αγωγή και χθες το απόγευμα, όπως φανερώνει και η αποκλειστική φωτογραφία του “SportCyclades”, πάτησαν πάλι παρκέ σε χαλαρούς ρυθμούς.

ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ

Ενώ έχει μείνει λιγότερος από ένας μήνας από την έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής (16 Οκτωβρίου – 5μ.μ.) και του αγώνα της πρεμιέρας του Πανναξιακού κόντρα στον Ιπποκράτη Κω στο ΔΑΚ Νάξου για τον 2ο όμιλο του Νότου, οι συζητήσεις με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους καλά κρατούν και αναμένονται άμεσα εξελίξεις.

Οι επαφές των ανθρώπων του τμήματος μπάσκετ με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους είναι καθημερινές και σύμφωνα με τις πληροφορίες του “SportCyclades” βρισκόμαστε εν αναμονή των ανακοινώσεων. Μάλιστα, όπως τονίζουν οι ίδιοι «είμαστε σε καλό δρόμο».

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares