Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2016 19:33

Πάτησε Νάξο ο Δαχρετζής

Κάτοικος Νάξου είναι από το μεσημέρι της Δευτέρας ο Αντώνης Δαχρετζής. Ο 29χρονος αθλητής του Πανναξιακού κατέφθασε στο νησί των Κυκλάδων κι αφού τον υποδέχθηκαν οι νέοι του συμπαίκτες και τακτοποιήθηκε στο νέο του σπίτι, το απόγευμα της ίδιας ημέρας πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση στο ΔΑΚ (σ.σ. από εκεί και η συγκεκριμένη φωτογραφία) υπό τις οδηγίες του Τάσου Βάβουλα.

Ο ίδιος κάθε άλλο παρά …ξένος νιώθει δεδομένου πως σχεδόν κάθε χρόνο παραθερίζει στο νησί της Αριάδνης και έχει δεσμούς φιλίας με σχεδόν όλους τους ντόπιους αθλητές των «κυανόλευκων». Αυτό άλλωστε έγραψε στην προσωπικό του προφίλ στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης: «Νέα αρχή στο καλύτερο νησί..!!!! Καλή σεζόν να έχουμε!!!!».

Δηλώσεις, όμως έκανε και στο “SportCyclades” τονίζοντας πως: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρίσκομαι στη Νάξο φέτος με πάρα πολλούς γνωστούς και φίλους. Θα είμαι σε ένα περιβάλλον που γνωρίζω χρόνια κι ελπίζω μετά από πολύ δουλειά μέσα στο γήπεδο να πετύχουμε τους στόχους που έχει θέσει η ομάδα».

ΦΟΥΛΑΡΕΙ ΓΙΑ ΨΗΛΟ (;)

Στα υπόλοιπα μεταγραφικά θέματα, εκεί που καίγεται πιο πολύ ο Βάβουλας είναι η θέση «5». Η μεταγραφή του Δημήτρη Χριστόδουλου στον Πειραϊκό, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του 42χρονου τεχνικού του Πανναξιακού να τον κρατήσει για ακόμη έναν χρόνο στο νησί και η αρνητική απάντηση του Αλβανού διεθνή σέντερ Ντένις Ντέντα, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στον Α.Σ. Λοκρός Αταλάντης (σ.σ. αντίπαλος του Πανναξιακού στον 2ο όμιλο του Νότου) δυσκολεύει ακόμη πιο πολύ το έργο σχεδόν δύο εβδομάδες πριν την έναρξη της νέας αγωνιστικής σεζόν του πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής.

Ο Βάβουλας και οι συνεργάτες του, ωστόσο, δεν το βάζουν κάτω και θα περιμένουν μέχρι την ύστατη στιγμή μήπως βρεθεί κάποιος παίκτης που μπορεί να καλύψει την θέση κάτω από το καλάθι. Δεν αποκλείεται πάντως, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «SportCyclades», στον Πανναξιακό να …χαμηλώσουν το ύψος κι αν δεν βρεθεί κάποιο καθαρόαιμο πεντάρι να αποκτηθεί κάποιο τεσσάρι με αθλητικά προσόντα που μπορεί να καλύψει επάξια τη θέση «5».

Ήδη, στα υπόψη βρίσκεται κάποιος παίκτης με τα συγκεκριμένα δείγματα γραφής που παλιότερα έπαιξε σε ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας…

14466875_10211367391079615_365904389_o.jpg

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares