Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2016 11:24

Νικηφόρο πέρασμα από την Πάρο

Νικήτρια με 39-50 αναδείχθηκε η ομάδα Κορασίδων σε αγώνα που έγινε το Σάββατο κόντρα στην αντίστοιχη ομάδα του ΑΟ Πάρου, στο ανοικτό γήπεδο της Πάρου.

Η ομάδα της Σαντορίνης ξεκίνησε μουδιασμένα, ενώ στη συνέχεια ανέβασε την απόδοση της και πήρε τη νίκη. Βέβαια στο ακόλουθο άρθρο από το επίσημο σάιτ του συλλόγου δεν λείπουν και οι ευχαριστίες για την φιλοξενία του ΑΟ Πάρου: 

Το Σάββατο 15/10, το τμήμα κορασίδων της ομάδας μας αντιμετώπισε το αντίστοιχο τμήμα του Α.Ο Πάρου στο ανοιχτό γήπεδο της Παροικιάς.

Η ομάδα της Πάρου ξεκίνησε πιο δυνατά το παιχνίδι, προηγούμενη με 5-0 και 7-2, καθώς η ομάδα μας έμοιαζε επηρεασμένη από το ταξίδι. Μετά το πρώτο ξεμούδιασμα οι κορασίδες μας πλησίασαν στο σκορ και το πρώτο δεκάλεπτο έληξε 9-8 για την γηπεδούχο ομάδα. Οι ομάδες ήταν κοντά στο σκορ και στο δεύτερο δεκάλεπτο, με τις Φλέσσα και Καλακώνα να πετυχαίνουν τους περισσότερους πόντους του Α.Ο Πάρου, ενώ από την ομάδα μας, η Παπαϊωάννου (με 11 πόντους στο πρώτο ημίχρονο) κρατούσε την ομάδα μας κοντά στο σκορ, το οποίο έκλεισε στο ημίχρονο με σκορ 25-23.

Στο τρίτο δεκάλεπτο, η ομάδα μας ήταν πολύ καλύτερη αμυντικά, και κατάφερε να ελέγξει τα ριμπάουντ, με αποτέλεσμα το δεκάλεπτο να κλείσει με την ΑΕΣ να προηγείται με 31-34. Στο τέταρτο δεκάλεπτο, η διαφορά συνεχώς άνοιγε, φτάνοντας μέχρι και τους 15 πόντους, με πρωταγωνίστρια την Τσούπα, η οποία σκόραρε 12 πόντους μόνο στο τελευταίο δεκάλεπτο, και 23 συνολικά στο παιχνίδι. Στα τελευταία λεπτά, και οι δύο προπονητές έδωσαν χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες και το παιχνίδι έληξε σε πολύ καλό κλίμα, με τις παίκτριες των δύο ομάδων να αλληλοσυγχαίρονται, και με το σκορ στο 39-50 υπέρ της ομάδας μας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους της Πάρου που προσφέρθηκαν να μας βοηθήσουν και να μεταφέρουν με τα αυτοκίνητά τους την ομάδα μας στο λιμάνι, για να προλάβουμε το πλοίο!

ΑΟ Πάρου : Καλακώνα Β 5, Νίκα 2, Φλέσσα 8, Καλακώνα Α 4, Βιώνη, Αλιπραντή 2, Βεντούρη 2, Καλανώνα Β 10, Ιωαννίδου 4, Δούζα 2

ΑΕ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ (Αξιώτης): Βαρβαρήγου, Τσολακίδου, Ρούσσου 2, Βαλβη, Τσούπα 23, Παπαϊωάννου 15, Σκαπινάκη 2, Γούσια 4, Φωτεινού, Σέλλα, Ξαγοράρη, Μάγου 4.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares