Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016 00:11

Στον ΚΑΟ Μελισσίων η Συριανή Γεωργία Βελούδου!

Τη φανέλα του ΚΑΟ Μελισσίων στην Α2 Γυναικών του Νότου θα φορά τη φετινή σεζόν η Συριανή Μπασκετμπολίστρια Γεωργία Βελούδου.

Η 23χρονη γκαρντ, που έχει ξεκινήσει να παίζει Μπάσκετ στον ΑΟ Ερμούπολης,  μετακόμισε τον περασμένο Ιούλιο στον Πήγασο Κρεμαστής, όμως η ομάδα της Ρόδου δήλωσε αδυναμία συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Α2 και αποχώρησε οριστικά.

Έτσι, τα Μελίσσια έκαναν την κίνηση-ματ και την πρόσθεσαν στο δυναμικό τους. Η Βελούδου κατά το παρελθόν έχει περάσει  από τους Αθηναϊκό, Ζωγράφου, Πεύκη και Αγία Παρασκευή.

Η επίσημη ανακοίνωση:

«Ο ΚΑΟ Μελισσίων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση της αθλήτριας Γεωργίας Βελούδου. Τις δύο τελευταίες αγωνιστικές περιόδους, η Γεωργία αγωνίστηκε με την ομάδα της Αγίας Παρασκευής σε Α’ ΕΣΚΑ (άνοδος) και Α2 αντίστοιχα. Τα προηγούμενα χρόνια αγωνίστηκε σε Αθηναϊκό, Ζωγράφου και Πεύκη. Πρόκειται για μία εξαιρετικού ήθους και χαρακτήρα point-guard, γεννημένη το 1993 (23 ετών, 165εκ).

Η απόκτησή της θα δυναμώσει την ομάδα και θα τη βοηθήσει στην προσπάθειά της να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει για τη φετινή περίοδο, ακολουθώντας πάντα το μοντέλο ανάπτυξης και λειτουργίας των τελευταίων ετών, που στηρίζεται κατά βάση σε νέες και φιλόδοξες αθλήτριες. Την καλωσορίζουμε στην οικογένειά μας και της ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία».

Το διαβάσαμε στο: woman2woman.gr

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares