Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016 00:31

Νίκη για τους Παίδες του Πανναξιακού

Νίκη με 83-28 πέτυχε η ομάδα Παίδων του Πανναξιακού κόντρα στον νεοφώτιστο Πλοηγό Αντιπάρου σε αγώνα που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (22/10).

Η διαφορά δυναμικότητας και ηλικίας μεταξύ των δύο ομάδων ήταν εμφανής, πράγμα που αποτυπώθηκε και στο τελικό σκορ.

Στα αγωνιστικά, η πίεση που άσκησε η ομάδα του Πανναξιακού στα 4/4 του γηπέδου καθ’ολη την διάρκεια του παιχνιδιού, ακόμα και όταν η διάφορα είχε ήδη ξεφύγει, καθώς επίσης και η αξιοσημείωτη ευστοχία των παικτών του από την γραμμή των 7,25 (9 τρίποντα με πολύ καλά ποσοστά), είχε ως αποτέλεσμα την μεγάλη τελική διαφορά.
Το θετικό για τα παιδιά της Αντιπάρου, είναι ότι δεν πτοήθηκαν από την μεγάλη σε έκταση ήττα και έφυγαν με χαμόγελα από το γήπεδο, δείχνοντας ότι απολαμβάνουν την κάθε στιγμή της συμμετοχής τους στο επίσημο πρωτάθλημα.

Ο κόουτς Βαγγέλης Αγγελάκος, έδωσε χρόνο συμμετοχής και στα 12 παιδιά της αποστολής, δείχνοντας έμπρακτα ότι σκοπός στην παρούσα φάση για τον Πλοηγό δεν είναι το αποτέλεσμα, αλλά η αποκόμιση εμπειριών και παραστάσεων. 

Πρώτος σκόρερ και mvp του αγώνα ο Αρτσάνος Ν. με 38(5) πόντους και πολύ καλά ποσοστά ευστοχίας.

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ: Αδριέλος Σ. 3, Λιανόπουλος Ε., Αρτσάνος Ν. 38 (5), Μαυρομμάτης Α.4, Απειρανθίτης Χ. 7(1), Γρυλλάκης Ν. 4, Χαρίτος Κ. 4, Σαράντος Δ.5 (1), Μαρούλης Ε.7 (1), Κρητικός Μ. 11 (1)

ΠΛΟΗΓΟΣ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ: Μαρινάτος Δ., Φαρούπος Α., Πατέλης Δ., Παλαιολόγος Θ., Φαρούπος Χ. 3, Αθανασίου Χ., Τριαντάφυλλος Η. 5, Καλάργυρος Μ. 8, Σκιαδάς Χ. 3, Παλαιολόγος Α. 6, Κοκάι Α. 3, Καστανιάς Α.

*Ο Πλοηγός ευχαριστεί την bluestar ferries και την Κοινοπραξία Ε/Γ Ο/Γ Αντίπαρος, χορηγούς μεταφοράς των παιδιών της ομάδας

Στοιχεία ρεπορτάζ: Πλοηγός

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares