×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2016 01:03

"Διπλό" για τους Έφηβους της Σαντορίνης [pics]

Και ποιος είπε ότι οι μικρές κατηγορίες δεν παρέχουν θέαμα; Ποιος είπε ότι οι έφηβοι δεν ανταμείβουν τον κόσμο που πάει στο γήπεδο, προσφέροντας τι άλλο. Όμορφο μπάσκετ.

Αυτό έγινε λοιπόν και στο ΔΑΚ Νάξου το κρύο βράδυ της Παρασκευής, για το εφηβικό πρωτάθλημα, ανάμεσα στα Φανάρια και στην ΑΕ Σαντορίνης. Το αποτέλεσμα της αναμέτρησης 48-65. Μεγάλη νίκη για την ΑΕ Σαντορίνης κόντρα στους "σκληροτράχηλους" γηπεδούχους, οι οποίοι παρά την καλή τους εμφάνιση δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι.

Ο αγώνας, ο οποίος διεξήχθη με τον προπονητή των φιλοξενούμενων Κώστα Αξιώτη στην εξέδρα , λόγω της γνωστής τιμωρίας από πέρυσι, ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για την Σαντορίνη, καθώς από τα πρώτα λεπτά έλεγχε την αναμέτρηση, με το τέλος της πρώτης περιόδου να φτάνει τον δείκτη του σκορ στο 7-21!

Στην 2η περίοδο τα πράγματα εξελίχθηκαν στο ίδιο τέμπο, αφού τα Φανάρια δεν έβρισκαν λύσεις στην επίθεση, παρότι είχαν καλό ρυθμό στο παιχνίδι τους. Η διαφορά λίγα λεπτά πριν τελειώσει το ημίχρονο εκτοξεύτηκε στους 15 πόντους (15-30), με τον Μπουραντά να πραγματοποιεί μεγάλη εμφάνιση για την Σαντορίνη σημειώνοντας συνολικά στην αναμέτρηση 26 πόντους! Τελικό σκορ με την λήξη του ημιχρόνου 19-34.

Τα Φανάρια δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα ωστόσο και με την έναρξη της 3ης περιόδου, βγήκαν στην αντεπίθεση και με συνεχόμενο σερί ροκάνισαν την διαφορά του σκορ, φτάνοντας μάλιστα δύο φορές σε απόσταση αναπνοής (32-34 και 34-36), έχοντας σε μεγάλη βραδιά τον Μαργαρίτη που σημείωσε 25 πόντους. Στη λήξη της περιόδου ο δείκτης του σκορ έδειχνε 40-43 υπέρ των φιλοξενούμενων παρά το τελευταίο άστοχο τρίποντο των Φαναρίων, που παραλίγο να βάλει φωτιά στην 4η και τελευταία περίοδο!

Κάπου εκεί όμως τα πράγματα έδειχναν να ξεκαθαρίζουν μιας και η ΑΕΣ παίζοντας πολύ καλή άμυνα περιόρισε σε μεγάλο βαθμό την επίθεση των Φαναρίων,  με χαρακτηριστικό το 8-22 της 4ης περιόδου. Έτσι οι παίκτες του Κώστα Αξιώτη έφτασαν στην πολυπόθητη νίκη, με 46-65 και συνεχίζουν ακάθεκτοι, έχοντας ως στόχο την κατάκτηση μίας εκ των δύο πρώτων προνομιούχων θέσεων που δίνουν το εισιτήριο για το Final Four.

Σημαντική βοήθεια για την επίτευξη της νίκης των φιλοξενούμενων προσέφεραν σε μεγάλο βαθμό και οι Κορασίδες της ΑΕ Σαντορίνης οι οποίες με την σειρά τους αγωνίζονται το πρωί του Σαββάτου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το παρών στο γήπεδο έδωσε και ο πρόεδρος του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ Γιάννης Τσολάκης, ο οποίος παρακολούθησε το παιχνίδι.

Πολύ καλή η διαιτησία των δύο αξιολογημένων διαιτητών, Κώστα Παπαδημητρόπουλου και Μάριου Κιουλάφα

Έφηβοι: Φανάρια – ΑΕ Σαντορίνης 48-65

Δεκάλεπτα: 7-21, 12-11, 21-11, 8-22

Φανάρια (Φρατζέσκος): Μαθιάσος 2, Ναυπλιώτης, Μαργαρίτης Δ. 25, Μανιός 4, Χάλκος 3, Σπανός, Κιόσκου 7, Μαργαρίτης Ι., Κωστούλας, Φρατζέσκος Ι. του Γ. 4, Φρατζέσκος Ι. 3.

ΑΕ Σαντορίνης (Αξιώτης): Βαρβαρήγος 4, Βλαβιανός, Ρούσσος 9 (1), Φερατάι 7 (1), Ιλάσκου, Σταθάκης 4, Δαμίγος Αν., Δαρζέντας, Τάνκου, Μπουραντάς 26 (1), Φουστέρης, Δαμίγος Αλ. 15

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares