Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2016 00:12

Τα γραμματα του mykoleague και το τρολάρισμα στον Άι Βασίλη

Οι αγώνες της Mykoleague μπορεί να σταμάτησαν για τις γιορτές όμως το ενδιαφέρον στο συγκεκριμένο τουρνουά παραμένει.

Πλέον, και με το πνεύμα των εορτών να χρωματίζει την ατμόσφαιρα και τον Άγιο Βασίλη να είναι στο επίκεντρο αυτές τις μέρες, οι ομάδες του τουρνουά πήραν την πρωτοβουλία και έστειλαν από ένα γράμμα στον Άγιο.

Ε! Δεν τα λες και λίγα αυτά που ακούει ο Άγιος Βασίλης… Από άμπαλο, μέχρι προαγωγό των πολυεθνικών και δη της coca cola, Ιπτάμενη Σταχτοπούτα, λουμπίνα του ελέους, ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟ λαμόγιο, αποκαλείται μέσα στα γράμματα που ακολουθούν και πραγματικά αξίζει να διαβάσετε. Βέβαια, δεν λείπουν και οι αιτήσεις για κάποια δώρα, που στην πλειοψηφία τους αφορούν, είτε μεταγραφές, είτε την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Για να δούμε θα εισακουστούν;

Μέχρι τότε διαβάστε αναλυτικά τα 15 γράμματα από τις ομάδες της Mykoleague. Είμαι σίγουρος ότι θα το διασκεδάσετε:

Το Mykoleague Channel μαζί με την επίσημη προεδρική γραμματεία του πρωταθλήματος(Μ.Σ), διέρρηξαν το γραμματοκιβώτιο έξω από το Παλέ της Άνω Μεράς και σας μεταφέρουν τα μυστικά γράμματα προς τον Άγιο Βασίλη. Τι ζητούν οι πρωταγωνιστές της διοργάνωσης από τον συμπαθή Άγιο.

Μην μας ζητήσετε να αποκαλύψουμε τους αποστολείς. Τσου… Με τίποτα όμως.

ΓΡΑΜΜΑ 1
Αη,
Κάθε χρόνο σου ζητάω να μου φέρεις το πρωτάθλημα στους Σαρκς και παράπονο δεν έχω. Φέτος είναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα γιατί μου διαλύσανε την ομάδα οπότε πρέπει να φέρεις το πρωτάθλημα στους Σουίς στους οποίους παίζω. Όμως και στους Φλάσκος Σαρκς που έχουν τα όνομά μου και είμαι ο ιδιοκτήτης.
Όχι, δεν είναι δύο διοργανώσεις μία είναι αλλά εσύ θα φροντίσεις να βγουν πρώτοι και πάρουν το πρωτάθλημα οι Σουίς και να βγουν πρώτοι και να πάρουν το πρωτάθλημα οι Σαρκς, αυτό ακριβώς τίποτα άλλο. Και φέρε πίσω κι εκείνο το 20ευρω που είχα χαλάσει για εκείνον τον Μιχάλη το συναγερμό και ακόμα το κλαίω.
Γ. Γ. ή Γ.Φ. ή F.M.

ΓΡΑΜΜΑ 2
Άγιε,
Τη νέα χρονιά να μου φέρεις 5 ζευγάρια ωτοασπίδες ώστε να μην ακούω όλα τα κατσίκια που μου γκρινιάζουν για τον τρόπο που σφυρίζω όταν δε μπορεί ο κύριος Δελαπάσχος (είναι τιμή να τον έχουμε στη διοργάνωση το γράφω παντού, στις ανακοινώσεις, στη λίστα για το σουπερμάρκετ, στο ημερολόγιό μου, το γράφω κι εδώ).
Επίσης να τους μάθεις λίγο μπάσκετ γιατί δε ξέρουν. Εδώ που τα λέμε ούτε εσύ ξέρεις άμπαλος φαίνεσαι, κι ο τρόπος που μοιράζεις τα δώρα… μα είναι τεχνική αυτή? Εγώ θα τα έκανα καλύτερα, και μη με νευριάζει πολύ γιατί θα σε κάνω photoshop και θα σε βάλω στο group λέγοντας πως δεν υπάρχεις… παλιοκατσίκι κι εσύ.
Γ.Κ. ή M.C. ή ΚΚΦ

ΓΡΑΜΜΑ3
Αγαπητέ εν Χριστώ Άγιε Βασίλειε,
Κατ΄ αρχάς συγχαρητήρια για το θεάρεστο, καταπληκτικό, ανυπέρβλητο έργο σου να προσφέρεις αγαθά σε όσους έχουν ανάγκη. Στους εν Μύκονο Ταύρους σε παρακαλούμε να φέρεις υγεία, αγάπη, ευημερία και να μη μας υπογράψει κανείς το Μπελλή ή το Δίγκα γιατί αλλιώς δε πάμε πουθενά.
Πολλά χαιρετίσματα στους άλλους 2 Ιεράρχες Γρηγόριο Ναζιανζηνό και Ιωάννη Χρυσόστομο, να μη ξεχάσω να έρθω να ψάλλω τον άλλο μήνα στη δοξολογία σας στη Μητρόπολη ίσως έρθει κι ο Δεσπότης.
Επίσης αν σκεφτείς κάποια στιγμή να αλλάξεις περιφέρεια και να φέρεις τα εκλογικά σου δικαιώματα από την Καππαδοκία στις Κυκλάδες μη διαστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μου.
Μεθ’ εκτιμήσεως
Σ.Μ.

ΓΡΑΜΜΑ 4
Ιπτάμενη Σταχτοπούτα, λουμπίνα του ελέους, ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟ λαμόγιο Άγιε Βασίλη,
Να μας φέρεις πίσω:
Α)Το πρωτάθλημα που κλέψατε το 1996 με το πέναλτι του Παπουτσέλη.
Β)Το πρωτάθλημα που κλέψατε το 1997 με τις κόκκινες του Τεβεκέλη.
Γ)Το πρωτάθλημα που κλέψατε το 2002 με τον Ευθυμιάδη.
Δ) Να φροντίσεις να επαναληφθεί το ματς της Ριζούπολης του 2003 χωρίς κόσμο.
Ε) Να πας και να σφυρίζεις τα βήματα του Σπανούλη γιατί κανείς δεν το κάνει.
Για τους Σαρκς δε σε χρειαζόμαστε έτσι κι αλλιώς παρόντες αήττητοι είμαστε και θα παραμείνουμε.
Γ.Σ. + Γ.Σ.

ΓΡΑΜΜΑ 5
Άγιε Βασίλη μου,
Εσύ που λαογραφικά είσαι μια μίξη του Ολλανδικού Sinter Klaas, του νορβηγού Όντιν, της Ιταλικής La Befana, του Κινέζου Λαμ Κουνγκ Κουνγκ, του…ας επιστρέψω στο γράμμα γιατί ως συνήθως ξέφυγα.
Που λες Άγιε μας εμείς οι πουπουλένιοι δε θέλουμε να μας φέρεις κάτι αντιθέτως θέλουμε να πάρεις. Να πάρεις μακρυά αυτές τις μέρες τους κουραμπιέδες και τα μελομακάρονα από το Σιούτη γιατί αν ξεφύγει θα φτάσει σε σημείο να μπορεί να ποστάρει εσένα, το έλκηθρο και τους ταράνδους μαζί. Επίσης να πάρεις τους πόνους στα γόνατα του Μπάλλα γιατί μεταξύ μας χωρίς εκείνον ούτε τους Phoenix δεν κερδίζουμε. Και βέβαια να πάρεις αυτό το παλτό τον Μουράγιο που δε μπορώ να ξεφορτωθώ με τίποτα. Σκούπες βάζω ανάποδα στο γήπεδο, αλάτια ρίχνω στους πάγκους κανένα αποτέλεσμα. Τέλος να εξαφανίσεις τη πιθανότητα να μην περάσουμε 8αδα γιατί με τη γλώσσα που έχω βγάλει θα με κράζουν και μετά τη Mykoleague 145.
Αυτά και από εμάς ότι θέλεις… μπορείς να έρθεις μαζί μας στο επόμενο ομαδικό γεύμα, ξέρουμε ένα μαγαζί που σερβίρει γκουρμέ σουτζούκι Καισάρειας με γλυκολέμονο και πουρέ Κινόα.
Μ.Σ.

ΓΡΑΜΜΑ 6(ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ)
Φέρε πίσω τον Αντίκα ρε.
Γ.Κ.

ΓΡΑΜΜΑ 7
Άγιε Βασίλη,
Να μας φέρεις υγεία και ευτυχία σε εμάς και τις οικογένειές μας γιατί έχουμε παιδιά εμείς.
Επίσης να μας φέρεις πίσω το Κουτσούκο και το Ντζιαβίδα(αυτοί να μας παρακαλέσουν να έρθουν) για να κάνουμε καμιά νίκη της προκοπής γιατί τώρα χάνουμε και μας ρωτάνε τα παιδιά μας.
Επίσης όπως θα έρχεσαι φέρε και 5 Κλειστά γιατί δεν θυμόμαστε αν το αναφέραμε αλλά έχουμε παιδιά εμείς και θέλουμε να μεγαλώσουν σε αθλητικό περιβάλλον.
Ζ.Χ. + Γ.Κ. ή Γ. Λ.

ΓΡΑΜΜΑ 8
Αγαπητέ Άγιε,
Ξέρω πως 4 χρόνια σε ζάλιζα στέλνοντας σου γράμματα να μου φέρεις τον Ύφα, και όντως το 2016 με άκουσες.
Όμως δεδομένου ότι βρεθήκαμε με αρνητικό ρεκόρ 3-4 θα ήθελα να ρωτήσω αν δέχεσαι επιστροφές ή αν η εγγύηση καλύπτει κάποιο περαιτέρω service του δώρου από τα Καλικαντζαράκια.
Δίπλα στη καμινάδα θα τον έχω κάπου στο Ορλάντο αν μπορέσεις φόρτωσέ τον για πίσω.
Ευχαριστώ
Γ.Ν.

ΓΡΑΜΜΑ 9
Dear Santa,
Θέλω,
1)Πίσω το Σαμάνογλου ή το Μάριο γιατί ο Μάνος θα ξαναπαίξει μπάσκετ το Μάη.
2)Το Μπάρνσλει-Μπέρμιγχαμ γκολ γκολ και όβερ, 2,10 δίνει.
3)Μια φορτωτική που χρωστάς από πρόπερσι όταν βάλαμε το έλκηθρο στο Blue Star για Σύρο γιατί ο Ντάνσερ κι ο Πράσνερ οι τάρανδοί σου είχαν πάθει διάρροια.
W.Μ.

ΓΡΑΜΜΑ 10 
Καπιταλιστικό Κατάλοιπο Santa Claus,
Δε ντρέπεσαι που τόσα χρόνια εκπροσωπείς τον καταναλωτισμό για τα συμφέροντα της πολυεθνικής Coca Cola; Δεν κοκκινίζεις ακόμα παραπάνω που υποστηρίζεις τον παγκόσμιο υλισμό και αποπροσανατολίζεις τις μάζες από την ταξική πάλη δήθεν κουβαλώντας δώρα;
Όταν επέλθει η τελική νίκη των λαών θα τα πούμε…
Μέχρι τότε και για να ελαφρύνεις τη θέση σου μήπως και γλυτώσεις τα Γκουλάγκ σου συνιστώ να φέρεις την άμεση αναδιανομή των 500ρηδων και 400ρηδων σε όλες τις ομάδες της διοργάνωσης στα πρότυπα των Σοβιετικών συνεταιριστικών Κολχόζ.
Ψυχή Bαθιά, καλή αντάμωση στα γουναράδικα και Hasta La Victoria Siempre
Δ.Π.

ΓΡΑΜΜΑ 11
Αγαπητότατε Άγιε Βασίλειε,
Ορμώμενος από την εμπειρία της Mykoleague που έχω αποκομίσει τα τελευταία χρόνια ,θα ηθελα να σου ζητήσω αν μπορείς να πάρεις εκεί πάνω στα μέρη σου,το Fast Ferries Θεολόγος -το οποίο πάει ταμάμ ασπροκοκκινο σαν και εσενα- και να το βάλεις να κάνει ατελείωτα πέρα δώθε Ρευκιαβικ-Τροντχάιμ,τόσα ώστε να σιγουρευτώ ότι δεν θα το ξαναδώ ποτέ στην ζωή μου.
Επίσης θα ήθελα να κάνεις την Μύκονο σαν το Αμστερνταμ και να μην εχει μυγες καθόλου,ενώ για τελευταίο θέλω ένα πλήρη καθαριστικό-γυαλιστικο πάγκων που θα μου χρειαστεί άμεσα.
Σε ευχαριστώ.

(το ξερες οτι σε ολη την Ουρουγουάη δεν εχω δει ουτε ένα μυρμήγκι;)
Κ.Κ (οχι ο δήμαρχος,ο αλλος.)

ΓΡΑΜΜΑ 12
Γεια σου Βασιλη.
Ο ενικός καταλαβαινεις μιας και ηλικιακα ειμαστε περιπου στα ιδια. (σε ποιο γυμνασιο πηγαινες;)
Εγώ θέλω αν μπορείς να στείλεις κάνα ελιξίριο νιότης έτσι για κάνα εξάμηνο μπας και βγάλουμε τον Β'Γύρο γιατί με μικρότερο τον Κέφη καταλαβαίνεις οτι δεν πάμε πουθενα. Καλά τα 6-0 αλλά μας πήρανε χαμπάρι πια με τα κρα-κρα.
Επίσης κανε και κάτι με τις συντάξεις μπας και βγούμε καλύτερα γιατί έτσι και γίνει στραβή και μπούμε κάνα F4 πως να τους κεράσω έξω για φαγητό τους δικούς μου;Με ένα μπακάλικο είμαι τόσα χρονιά.
Αααα και μην το ξεχάσω ,στείλε καμιά εξάδα μπουφανε,μαύρα MONCLER αν αντεχεις,γιατι περιμένουμε τον Σιμο κάνα τρίμηνο και μόνο φώτο στα σάιτ βλέπουμε.
Να σαι καλά ρε Billαρε.
Δ.Σ.

ΓΡΑΜΜΑ 13
Αγιε μου Βασιλη,τι να σου ζητήσω εσένα όλα μου τα εδωκες φέτος ,μάτια μμμμμ´.
Και νίκες εκάμαμεν,και τρίποντα εβάλαμε και χασάπικα χορέψαμε και τους Πειρατές τους κερδίσαμε.
Τώρα ετσι για το καλό αν μου στειλεις εναν ακομη Διμετρο Βασίλη -συνονοματο σου-να τον βαλω δίπλα στον αλλωνουνουνε να σηκωνουν τα χερια παρέα,εγώ θα σε πηγαίνω ολο το καλοκαιρι Δήλες καθε μερα!
Σ.Σ (Κ)

ΓΡΑΜΜΑ 14(συστημενη επιστολη,υπογεγραμμενη από τα ΚΕΠ και παραβολο).
Αξιότιμε Άγιε Βασίλη.
Σε ενημερώνω πως είμαστε η ομάδα που δεν χρωστάει σε κανέναν και παίρνει άριστα σε κάθε οικονομικό έλεγχο.
Παρολ´ αυτά εν μέσω αγωνιστικής κρίσης σου ζητώ τα πολυ απλά και ταπεινά: μπας και δούμε άσπρη μέρα και μεις οι Ιστορικοί!
Πρώτα να κλωνοποιησεις τον Δελαπάσχο και να μας σφυράνε παράλληλα και οι 2 Θανασηδες μόνο Τρίτες 19:15μμ.
Να κόψεις 15 χρονιά και 3000 κύτταρα από το νευρικό σύστημα του Μιχαλαρα.
Να μας δώσεις λίγο από την τύχη της Εθνικής Ελλάδος το 2004,της περσινής Λέστερ,του Ολυμπιακοί στην Πόλη το ´12 και της Δανίας των Λαουντρουπ το ´92 μπας και πάρουμε κανα σετ.
Μέτα τιμής 
Π.Δ.

ΓΡΑΜΜΑ 15 
Προς αξιότιμο executive financial manager της ΜΚΟ "Santas for u":
Αγαπητέ κύριε ,εμείς σαν νεανική ομάδα ζητούμε ένα repricing με μείωση κατα 50% του Ρέτσα,να γίνει ένα upcoming andministrative plan για το ποσοστό επί των productive points του κάθε παίκτη,
να δώσουμε κοψοχρονιά τον Μισεντο και να αποδώσει η λογική Πέδουλας κόντρα στους Πειρατές.
Σε ευχαριστώ.(αα και κανε με και εμένα να παίξω καλύτερα γιατί παραλίγο να ξεφτιλιστώ γιορτινές μέρες!)
Ι.Σ

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares