Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017 11:20

Με το δεξί στο 2017 Παίδες και Κορασίδες της ΑΕ Σαντορίνης [pics]

Με νίκες ξεκίνησαν  τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για το 2017 τα τμήματα Κορασίδων και Παίδων της ΑΕ Σαντορίνης που αντιμετώπισαν τα αντίστοιχα τμήματα του Μαρπησσαϊκού.

Το τμήμα των Κορασίδων της ΑΕ Σαντορίνης συνέχισε αήττητο φτάνοντας στο τέσσερα στα στα τέσσερα, επικρατώντας στο παιχνίδι κόντρα στον Μαρπησσαϊκό με 57-40.
Τα Κορίτσια της Σαντορίνης δεν άφησαν κανένα περιθώριο σε αυτά της Μάρπησσας και σε όλη τη διάρκεια ήταν μπροστά στο σκορ, με σπουδαία εμφάνιση των Τσούπα, Χάλαρη και Παπαιωάννου 4ο σερί ροζ φύλλο αγώνα ήρθε στη Σαντορίνη.

Α.Ε. Σαντορίνης – Μαρπησσαϊκός ΑΜΕΣ 57-40
Διαιτητές: Γαβαλάς-Ποιμενίδης
Α.Ε.Σαντορίνης (Αξιώτης):Βαρβαρήγου, Μάγου, Γούσια, Χάλαρη 11, Παπαϊωάννου 20, Τσούπα 20, Σκαπινάκη 4, Τζούρου, Φωτεινού, Βάλβη, Ξαγοράρη, Ρούσσου 2.
Μαρπησσαϊκός ΑΜΕΣ (Mουρογιάννης): Χαλδαίου 12, Δαμουλάκη 11, Τσιγωνία Δ. 7,   Τζανοπούλου 5,Τσιγωνία Χ. 4, Τζιώτη Μ-Κ 1, Αλιπραντή, Παπαχρήστου, Τζιώτη Δ, Πετροπούλου.

Στο δεύτερο κατά σειρά παιχνίδι που έγινε στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ, οι Παίδες της ΑΕ Σαντορίνης έκαναν κι αυτοί το τέσσερα στα τέσσερα απέναντι στον αξιόμαχο Μαρπησσαϊκό.
Η Α.Ε.Σ. κατά διαστήματα προσέφερε πλούσιο θέαμα στους θεατές που βρέθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο, με το πιο χαρακτηριστικό το buzzer beater του Βλαβιανού στο τέλος του Ημιχρόνου κάνοντας το σκορ 37-18.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίχτες του Αξιώτη συνέχισαν στο ίδιο tempo και με πλουραλισμό στο σκοράρισμα πήραν το ροζ φύλλο και πλησίασαν τον Πανναξιακό στον ένα βαθμό έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο.

Α.Ε. Σαντορίνης – Μαρπησσαϊκός ΑΜΕΣ 61-40
Διαιτητές: Σιγάλας – Σολδάτος
Α.Ε.Σαντορίνης (Αξιώτης) : Πρέκας, Βλαβιανός 14(1), Πελεκάνος 2, Φερατάι 17(2), Παγώνης, Φέγγης 13, Μπουραντάς 7, Παπαδόπουλος 6, Καβαλάρης, Νασούλας 2, Παπαδάς
Μαρπησσαϊκός ΑΜΕΣ (Μουρογιάνης): Προμπονάς, Γεμελιάρης 8, Μπουραντάς 7(1), Ρηγόπουλος 3, Αλιπραντής 8, Γεωργίτσος 8, Μαρινάκης 6.

Με στοιχεία από το επίσημο σάιτ της ΑΕ Σαντορίνης

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares