Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017 13:16

Έκοψαν την πίτα τους οι Ακαδημίες της ΑΕΣ [pics]

Μέσα σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ το Σάββατο 14/1 η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των Ακαδημιών της ΑΕ Σαντορίνης.

Πολλά τα φλουριά και τα αναμνηστικά δώρα που προσέφεραν οι χορηγοί μας για τους τυχερούς της πίτας των ακαδημιών της ΑΕ Σαντορίνης.

Στο διάλειμμα μεταξύ των αγώνων Παίδων και Κορασίδων της ΑΕ Σαντορίνης με τον Μαρπησσαϊκό, σε ατμόσφαιρα γιορτής, έγινε η κοπή της πίτας των Ακαδημιών της Α.Ε.Σ. στην οποία παρευρέθησαν ο Δήμαρχος Θήρας κ. Αναστάσιος Νικόλαος Ζώρζος και ο Πρόεδρος του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ. κ. Ελευθέριος Τζούρος οι οποίοι εκτός από τις καλύτερες ευχές τους, εξέφρασαν και την αμέριστη υποστήριξή τους στις προσπάθειες της Α.Ε.Σ.
Για τον φιλοξενούμενο Μαρπησσαϊκό κόπηκε η μία από τις πίτες με την ευχή το 2018 να βρεθούμε όλοι μαζί στο δικό τους καινούριο Κλειστό Γυμναστήριο στην Πάρο.

Ο Πρόεδρος της Α.Ε.Σ. κ. Βαλάντης Βλαβιανός παρουσίασε την αγωνιστική πορεία όλων των τμημάτων και τους στόχους της νέας χρονιάς και δήλωσε ότι συνεχίζουμε με σκληρή δουλειά και αγάπη για το άθλημα να επενδύουμε στο μέλλον του Συλλόγου που είναι τα παιδιά! Τέλος ευχαρίστησε τους γονείς, φίλους και χορηγούς της ομάδας για την εμπιστοσύνη και την πολύτιμη υποστήριξή τους και τους κάλεσε να βρίσκονται στο γήπεδο σε κάθε αθλητική διοργάνωση.

Με πληροφορίες από την ΑΕ Σαντορίνης

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares