Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2017 11:56

Η Ένωση Πολυτέκνων τίμησε την ΑΕ Σαντορίνης

Τιμητικός έπαινος για την άνοδο της Α.Ε. Σαντορίνης στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία απονεμήθηκε στον Σύλλογό μας κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Πολυτέκνων Σαντορίνης την Κυριακή 22 Ιανουαρίου.


Το Δ.Σ. της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης ευχαριστεί θερμά τον Πρόεδρο κ. Χαράλαμπο Δαρζέντα και τα μέλη της Ένωσης Πολυτέκνων Σαντορίνης για την απόφασή τους να τιμήσουν τις πολυετείς προσπάθειες των αθλητών μας, του τεχνικού επιτελείου της Α.Ε. Σαντορίνης και όλων των μελών και φίλων της ομάδας μας.
Η Ένωση Πολυτέκνων Σαντορίνης και η Αθλητική Ένωση Σαντορίνης έχουν ένα κοινό “πιστεύω”… Ότι τα παιδιά και οι νέοι μας είναι το μέλλον και η ελπίδα για το νησί και τη χώρα μας. Όλες οι ενέργειές μας στοχεύουν να δώσουν στα παιδιά μας αισιοδοξία, ελπίδα, αγωνιστικότητα και δύναμη να ανταποκριθούν στις αυξημένες απαιτήσεις της εποχής μας.
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Πρόεδρος της Α.Ε.Σ. κ. Βαλάντης Βλαβιανός που παρέλαβε τον έπαινο από την Έπαρχο Θήρας κ. Θεώνη Λειβαδάρου, μέσα σε μία χρονιά με πολλές επιτυχίες για την ομάδα μας, είμαστε περήφανοι που πρώτη φορά στην αθλητική ιστορία του νησιού μας τα παιδιά της Σαντορίνης, ως Πρωταθλητές Κυκλάδων, ταξίδεψαν στην Αθήνα και πήραν μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης. Συνεχίζουμε με συνέπεια, αφοσίωση και σκληρή δουλειά να χτίζουμε το μέλλον!
Ευχόμαστε υγεία, ευτυχία και πρόοδο σε όλα τα μέλη της Ένωσης Πολυτέκνων Σαντορίνης!

ΑΕ Σαντορίνης

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares