×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2017 22:32

Αναμετρήσεις κορυφής για τον Περιστεριώνα Τήνου

Μετά τις επιτυχημένες αγωνιστικές υποχρεώσεις των Εφήβων του Περιστεριώνα, η ομάδα μπάσκετ της Τήνου επιστρέφει στην ενεργό δράση το ερχόμενο Σαββατοκύριακο με δύο αναμετρήσεις ιδιαίτερα σημαντικές για τη συνέχεια των τμημάτων.

Το Σάββατο, 28 Ιανουαρίου οι παίδες θα αναμετρηθούν στο "Τήνια 1895" με τον Γ.Σ. Μυκόνου στις 18.00 το απόγευμα. Με τη νίκη η ομάδα από την Τήνο θα μπεί στην πρώτη τριάδα του ομίλου και θα γλυκοκοιτάζει την κορυφή.

Την Κυριακή, 29 Ιανουαρίου το τμήμα των Κορασίδων θα επιστρέψουν στις αγωνιστηκές υποχρεώσεις ύστερα από την αγωνιστική απραγία τους, αντιμετωπίζοντας τον Άρη Σύρου στο Κλειστό Γυμναστήριο Τήνου στις 12.30 το μεσημέρι. Το τμήμα του Παναγιώτη Σιώτη θέλει τη νίκη για να παραμείνουν στις πρώτες θέσεις και να είναι από τα φαβορί της πρώτης θέσης.

Ο φίλαθλος κόσμος του νησιού για ακόμα μια φορά αναμένεται να είναι δίπλα στις προσπάθειες των αθλητών του σωματείου και να δώσουν βροντερό παρών για να «σπρώξουν» την ομάδα σε δύο σημαντικές νίκες που θα σημαίνουν πολλά για τη δύσκολη συνέχεια που έρχεται τόσο εντός όσο και εκτός Τήνου. 

Δείτε εδώ το πρόγραμμα

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ
Βαγγέλης Ζαλώνης

Ενημέρωση για το νησί της Τήνου

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares