×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017 15:45

"Selfie" νούμερο 4 κι ελπίζει...

Μερικές φορές δεν κερδίζουν τα φαβορί, αλλά η ομάδα που θα δείξει περισσότερο θέληση για την νίκη. Κάτι τέτοιο έγινε στον αγώνα του Πανναξιακού με τον ΚΑΔΜΟ Θήβας. Άλλωστε τα όνειρα παύουν να υπάρχουν, εάν εξ αρχής δεν τα πιστεύεις.. Και στην περίπτωση του Πανναξιακού, η νίκη επί του πανίσχυρου ΚΑΔΜΟΥ (58-49), αποδεικνύει περίτρανα το προαναφερθέντα..

Ο Πανναξιακός παρουσιάστηκε αποφασισμένος να πάρει το παιχνίδι με τον ΚΑΔΜΟ. Και αυτό έπραξε. Με περίσσιο πάθος, κέρδισε.. τον κακό του δαίμονα έως τώρα με 58-49 και πλέον έχει βάσιμες ελπίδες για την παραμονή του στην κατηγορία.


 

Μεγάλη νίκη για την ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΝ. Και δη απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο όπως είναι ο ΚΑΔΜΟΣ. Τα μέχρι τώρα στατιστικά έδειχναν ότι οι φιλοξενούμενοι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα έφευγαν με το ροζ φύλλο αγώνα. Αλλά υπολόγισαν χωρίς  τον ξενοδόχο.. Οι παίκτες του Τάσου Βάβουλα είχαν άγριες διαθέσεις, με αποτέλεσμα ο αγώνας να έχει έναν πρωταγωνιστή. Τον Πανναξιακό..

Το παιχνίδι τα είχε όλα. Ένταση, ρυθμό, πάθος για την νίκη. Ο ΠΑΟΝ ήταν μπροστά στο σκορ σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Ο ΚΑΔΜΟΣ την τρίτη περίοδο απείλησε ουσιαστικά φτάνοντας την διαφορά στον πόντο, αλλά ο Σβορώνος (που σημειωτέον έκανε μεγάλη εμφάνιση - 17 πόντους) έχοντας ως άξιο συμπαραστάτη του τον Μυλωνά (10 πόντους), είχαν διαφορετική άποψη και όταν η μπάλα «έκαιγε» βρήκαν απαντήσεις στην επίθεση. Και κάπου εκεί ήρθε η νίκη αλλά και η 4η σέλφι που ήρθε από τον προτεστάντη του είδους Σπύρο Μάκαρη.

Η ΡΟΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Στο πρώτο ημίχρονο, οι Κυκλαδίτες ήταν σαφέστατα ανώτεροι, επιβάλλοντας το ρυθμό τους και προηγούμενοι με 32-17 στο ημίχρονο. Οι Θηβαίοι, ωστόσο, επανήλθαν και με τον Τσιριμώκο να τους «σπρώχνει» μείωσαν τη διαφορά στη μικρότερη τιμή της στα μέσα της τελευταίας περιόδου (45-44), αλλά τότε ένα σερί 9-0 των γηπεδούχων δια χειρός Δαχρετζή και Σβορώνου, αποτελείωσε τις ελπίδες του Κάδμου, με τον Πανναξιακό να διατηρεί το υπέρ του προβάδισμα από τη γραμμή των βολών στο φινάλε.

Εντυπωσιακή η παρουσία του κόσμου

Οι φίλοι της ομάδας του Πανναξιακού για ακόμη μια φορά έδωσαν βροντερό παρών στο κλειστό γυμναστήριο. Ο παλμός που έδωσαν από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης, βοήθησαν την ομάδα ώστε να ξεπεράσει ένα πολύ δύσκολο εμπόδιο. Το σύνθημα άλλωστε «έχω αρρωστήσει και τα βλέπω όλα μπλε..» κοσμεί κάθε φορά τα γήπεδα που αγωνίζεται η ομάδα της Νάξου. Και από ότι αποδείχτηκε και στην Πεντέλη, δεν ακούγεται μόνο στα εντός έδρας.

Δεκάλεπτα: 18-8, 32-17, 39-34, 58-49

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Βάβουλας): Πολίτης 5 (1), Καλαβρός, Γεωργιάδης 1,  Καραγιάννης, Τζίμης 10, Δαχρεντζής 9 (2), Σβορώνος 17 (1), Καδηγιαννόπουλος, Μυλωνάς 10, Μάκαρης 6, Μάκος, Αρτσάνος

ΚΑΔΜΟΣ (Αναστασίου): Σκεμπές 4 (1), Πανταζής 6, Παπαδάκης 3, Γκρινιάρης 7, Νικολάου, Σιλιβέστρου, Χαρατσής 4 (1), Τσαπρούνης, Σπηλιόπουλος, Τσιριμώκος 14 (2), Μπένος 11, Γιάννου

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares