×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017 19:21

Εκ νέου ήττα για την ΑΕ Σαντορίνης, «σμπαράλιασε» τον Ιπποκράτη ο Διαγόρας!

Την ήττα γνώρισε η ομάδα της ΑΕ Σαντορίνης στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ από την ΑΕ Πεντέλης με 67-90. Μισό πρωτάθλημα η νίκη του Διαγόρα επί του Ιπποκράτη. Δείτε όλα τα αποτελέσματα της αγωνιστικής. 

Κατώτερη των περιστάσεων αποδείχθηκε η ομάδα της ΑΕ Σαντορίνης, η οποία απόψε φιλοξένησε στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ την ΑΕ Πεντέλης. Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι θετικό από αυτό το παιχνίδι και πλέον κοιτάνε μπροστά, καθώς οι μάχες για την παραμονή στην κατηγορία θα συνεχιστούν μέχρι το τέλος.


Η ΑΕ Σαντορίνης πάντως φέτος έχει δείξει ότι παίζει όμορφο μπάσκετ και βέβαια όταν είναι με την πλάτη στον τοίχο μπορεί να διεκδικήσει την νίκη απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο.

Νίκη που πιθανότατα του δίνει τον τίτλο του πρωταθλητή στο 2ο όμιλο Νότου της Γ’ Εθνικής πήρε ο Διαγόρας Δρυοπιδέων, ο οποίος στο ντέρμπι κορυφής «σκόρπισε» με 85-67 τον Ιπποκράτη Κω.

Το γύρο του θριάμβου μπορούν δικαιολογημένα να κάνουν οι παίκτες του Σπύρου Σαμόλη, αφού ο Διαγόρας Δρυοπιδέων «συνέτριψε» με 85-67 τον Ιπποκράτη Κω, φτάνοντας τους Δωδεκανησίους στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, αλλά έχοντας δώσει το ρεπό του. Η ομάδα από το Αιγάλεω, μετά το 0-6 των πρώτων τριών λεπτών, άλλαξαν πλήρως την εικόνα της αναμέτρησης και στο τέλος της πρώτης περιόδου ήταν μπροστά με 27-17. Έκτοτε, η διαφορά ήταν μόνιμα σε διψήφιο νούμερο, με αποτέλεσμα να υπερκεράσει σαφώς και τη διαφορά από το μεταξύ τους παιχνίδι του πρώτου γύρου στην Κω (67-64), κάτι που σημαίνει πως θα χρειαστεί να κάνει δύο ήττες στις εναπομείνασες 9 αγωνιστικές, κάτι που φαντάζει δύσκολο τη δεδομένη στιγμή, καθώς έχουν χάσει μόνο από τον Ιπποκράτη φέτος και κανείς δε μοιάζει ικανός να τη σταματήσει.

Το πανόραμα της 17ης αγωνιστικής:

Σάββατο 18/2:

Πανναξιακός-Κάδμος 58-49

Κυριακή 19/2:

Λοκρός Αταλάντης-Νίκη Αμαρουσίου 92-65
ΑΕ Σαντορίνης-Πεντέλη 67-90
ΟΦΗ-Προμηθέας Χαλανδρίου 72-55
Άρης Νίκαιας-Έσπερος Λαμίας 65-75
Διαγόρας Δρυοπιδέων-Ιπποκράτης Κω 85-67
Ρεπό: Πόλις Καλλιθέας

Εκτενέστερο ρεπορτάζ καθώς και η βαθμολογία σε λίγο..

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares