Τρίτη, 07 Μαρτίου 2017 11:10

Στο Final Four οι Παίδες του Περιστεριώνα

Άλλη μια επιτυχία μπαίνει στο κάδρο για τον Πέριστεριώνα Τήνου, για την ακρίβεια μπήκαν οι βάσεις για έναν από τους φετινούς στόχους της ομάδας. Οι παίδες του σωματείου μας, χθες Κυριακή, 05 Μαρτίου επικράτησαν στο κατάμεστο Κλειστό Γυμναστήριο Τήνου του Α.Ο. Μυκόνου με 47-32 και προκρίθηκαν στην τελική τετράδα της διοργάνωσης (Final Four) που θα διεξαχθεί στη Νάξο.

H oμάδα του Αντώνη Βιδάλη έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων από την αρχή της αναμέτρησης κατάφεραν και έκλεισαν το ημίχρονο με 22-18. Η έναρξη του δεύτερου μέρους ήταν παράσταση για ένα ρόλο, ο Περιστεριώνας έχοντας την συνδρομή και των φιλάθλων του και με τα καλά διαβάσματα των παικτών στο παιχνίδι του αντιπάλου κατάφεραν και έφτασαν στην τελική επικράτηση έχοντας πρώτο σκόρερ τον Νίκο Παγανέλη που πέτυχε 13 πόντους.

Περιστεριώνας - ΑΟ Μυκόνου: 47 - 32 
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 14 - 14, 08 - 04, 14 - 10, 11 - 04 

Τ.Α.Κ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝΑΣ (Βιδάλης): Ανταλής Ν. 1, Μπινιάκου Μ. 9, Παγανέλης Ν. 13, Καμπέρι Ι. 8(2), Χατζίρης Σ. 2, Πόντης Γ., Τριαντάφυλλος Ν., Χαρικιόπουλος Ι., Μαρκουίζος Ν. 5, Πετρόπουλος Γ., Βιδάλης Μ. 3, Μελισσουργός Δ. 6  .
Α.Ο ΜΥΚΟΝΟΥ: Χωρέμης Γ. 4, Καμπλιώνης Α., Σκουλαξίνος Α., Πατσάνης Σ. 5, Μονογυιός Γ., Ξυδάκης Μ., Κωνταντάρας Α., Σώχος Α. 11(1), Κατζιρμάς Δ., Ξενάριος Β., Ρουμελιώτης Θ. 7(1), Κωνσταντάρας Γ. 3  .

Ο κόσμος για ακόμα μια φορά που βρέθηκε στο γήπεδο έγινε "ένα" με παίκτες και τεχνικό επιτελεί και πανηγύρισαν όλοι μαζί άλλη μια πρόκριση σε Final Four. Να θυμίσουμε ότι ήδη έχουν προκριθεί οι έφηβοι και σε καλό δρόμο βρίσκονται τόσο οι κορασίδες όσο και το ανδρικό τμήμα. Η καλή δουλειά που γίνεται στο σωματείο εμφανίζεται συνέχεια, χρονιά με χρονιά, μέρα με την μέρα, βδομάδα με την βδομάδα. Το ταβάνι ποιο είναι; άγνωστο, ας αφήσουμε τους αθλητές να μας δείξουν.

Μπράβο μάγκες!!

Περιστεριώνας Τήνου

Βαθμολογία

paides_1.jpg

Φωτογραφίες

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares