×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Σάββατο, 18 Μαρτίου 2017 00:15

Στη Πάρο απόψε οι κορασίδες της ΑΕ Σαντορίνης

Στην Πάρο θα ταξιδέψει σήμερα το τμήμα των Κορασίδων της ΑΕ Σαντορίνης, όπου θα συναντήσει τις κορασίδες του Α.Μ.Ε.Σ. Μαρπησσαϊκού για τον τελευταίο αγώνα στο πλαίσιο των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων για το πρωτάθλημα της Ε.Σ.Κ.Κ. πριν το Final4 .

Δείτε αναλυτικά την επίσημη αναφορά από το site της ΑΕ Σαντορίνης:

«Στην Πάρο θα ταξιδέψει αύριο το τμήμα των Κορασίδων μας όπου θα συναντήσει τις κορασίδες του Α.Μ.Ε.Σ. Μαρπησσαϊκού για τον τελευταίο αγώνα στο πλαίσιο των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων για το πρωτάθλημα της Ε.Σ.Κ.Κ. πριν το Final4 .
Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Μάρπησσας το βράδυ του Σαββάτου 18/3 και ώρα 19:30 και η ομάδα μας θα εχει την ευκαιρία να δοκιμάσει σχήματα εν όψη του Final4 στο οποίο έχει περάσει ως πρώτη του Νοτίου ομίλου.
Ευχόμαστε στα μέλη της αποστολής μας καλό ταξίδι και καλό αγώνα!
Το Δ.Σ. της Α.Ε.Σ. ευχαριστεί την επιχείρηση Captain John Traditional Houses στην Οία, που και τη φετινή χρονιά βρίσκεται δίπλα στα παιδιά της ομάδας μας!

Μετά από την αποχώρηση του Πανναξιακού από τον τελευταίο αγώνα που ήταν να δώσει το παιδικό μας τμήμα το οποίο ήταν πρώτο σε βαθμολογία από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου, διατηρεί και τυπικά πλέον την πρώτη θέση του B’ ομίλου για το Final4.

Για το τοπικό πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης το τμήμα των Παίδων της Α.Ε.Σ. θα αγωνιστεί με αντίπαλο τον Πύραυλο, στον αγώνα μπαράζ της προνομιούχου όγδοης θέσης που οδηγεί στα Play Off του “Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ Basketball League 2016-2017” την Κυριακή 19/3 και ώρα 19:45 στο κλειστό γυμναστήριο του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ. και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία!»

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares