Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017 19:49

Οι… Αριστ(αί)οι του μπάσκετ!

Μα μπάσκετ στην Τζιά; Το εθνικό μας σπορ βρίσκεται και εκεί! Σε ένα νησί με 3.000 ψυχές, όπου μια πανέμορφη παρέα 20 ανθρώπων έρχεται ΚΑΘΕ βδομάδα στην Αθήνα, για να κάνει το κέφι της.

Κέα, Τζιά... ή Υδρούσσα κατά τους αρχαίους χρόνους.  Το σκαλοπάτι των Κυκλάδων στην αττική γη.


Το εθνικό μας σπορ βρίσκεται και εκεί! Σε ένα νησί με 3.000 ψυχές, αποτελεί τη διέξοδο των νέων μέσω του αθλητικού συλλόγου Αρισταίου (ΑΣΚ Αρισταίος), που δραστηριοποιείται τα τελευταία 10 χρόνια, με τμήματα κουνγκ-φου, μπάσκετ και στίβου.

Οι γνώστες του σπορ εύλογα θα πείτε πως δεν έχουμε δει ομάδα από τη Τζιά σε τοπικά πρωταθλήματα. Ας όψονται για αυτό οι τοπικές ενώσεις της Αττικής, που αρνήθηκαν να κάνουν την εξαίρεση (δηλώνοντας ως έδρα το Λαύριο, το οποίο απέχει μια ώρα με το καραβάκι της γραμμής) για να εξυπηρετήσουν τη νεολαία του νησιού, μιας και το να αγωνιστούν στα τοπικά των Κυκλάδων είναι μια σύγχρονη Οδύσσεια, που απαιτεί 2 ή και 3 μέρες ταξιδιών (πέραν των μεταφορικών εξόδων), πράγμα που τη σημερινή εποχή δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση.

Πού τους βλέπουμε; Στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα Basketaki The League, όπου συμμετέχουν ανελλιπώς τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Στο βίντεο που ακολουθεί προσπαθούμε να ανακαλύψουμε την καθημερινότητα, τις δυσκολίες, αλλά και τις ομορφιές του τόπου, τις ζωές μιας πανέμορφης παρέας 20 ανθρώπων, που κάθε εβδομάδα κάνουν το «ταξιδάκι» και έρχονται να κάνουν το κέφι τους, και να μοιραστούν την τρέλα τους για το μπάσκετ στα γήπεδά μας.

Μια παρέα που αναδεικνύει -με την παρουσία της- την ομορφιά του σπορ που αγαπάμε. Εδώ και τέσσερα χρόνια κάνουν ένα απίστευτο δρομολόγιο, μόνο και μόνο για να διασκεδάσουν παίζοντας.

- Αυτή η παρέα αντανακλά όλα όσα θέλουμε να συναντάμε στον χώρο μας.

- Αυτή η παρέα κάνει πλάκα σε όλους όσους έπρεπε να τους διευκολύνουν, αλλά ως γνήσιοι ανάλγητοι γραφειοκράτες, τους δημιουργούν προβλήματα.

- Αυτή η παρέα αναδεικνύει τις πιο όμορφες μυρωδιές από την μπασκετική άνοιξη στη χώρα.

- Αυτή η παρέα είναι η… παρέα μας.

Πηγή: ebasket.gr

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares