Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017 17:15

Σε θερμο κλίμα η συνάντηση Λειβαδάρου - ΑΕ Σαντορίνης

Τους ανθρώπους της διοίκησης της ομάδας μεταξύ αυτών και τον πρόεδρο της ΑΕ Σαντορίνης, κ. Βαλάντη Βλαβιανό δέχθηκε χθες στο γραφείο της η Εντεταλμένη Αθλητισμού και Έπαρχος Θήρας κυρία Θεώνη Λειβαδάρου.

Συζητήθηκαν αρκετά θέματα που απασχολούν τον αθλητισμό στο νησί, όπως και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Μπασκετικός Σύλλογος, ενώ μπήκαν στο τραπέζι και πιθανές μελλοντικές δράσεις, έχοντας ως στόχο τη φιλοξενία κάποιου μεγάλου event.

Η ΑΕ Σαντορίνης εξέδωσε την ακόλουθη συγχαρητήρια ανακοίνωση:

Αγαπητή κυρία Λειβαδάρου,

Με ιδιαίτερη χαρά πληροφορηθήκαμε την ανάληψη εκ μέρους σας των καθηκόντων της Εντεταλμένης Συμβούλου Αθλητισμού Κυκλάδων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Η είδηση δεν αποτελεί έκπληξη. Για ένα έργο ιδιαίτερα απαιτητικό και ταυτόχρονα ιδιαίτερα ευαίσθητο, ιδανικός είναι ένας άνθρωπος με τη δική σας ιδιοσυγκρασία, με όρεξη για σκληρή δουλειά, με αγάπη και σεβασμό για τον αθλητισμό και κοντά στον παλμό των νέων ανθρώπων των νησιών μας.

Οι σημαντικές επιτυχίες σε ομαδικά και ατομικά αθλήματα, η συστηματική και συνεπής προσπάθεια καθώς και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα αθλητικά σωματεία του νησιωτικού μας νομού σας είναι γνωστά.

Η διάθεσή σας να συμβάλλετε με όλες τις δυνάμεις σας στην επίλυσή τους είναι επίσης γνωστή και δεδομένη για όλους τους ανθρώπους του αθλητισμού.

Η οικογένεια της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης, διοίκηση, τεχνικό επιτελείο, αθλητές και φίλοι σας συγχαίρουμε θερμά, σας ευχαριστούμε που δεχθήκατε την πρόκληση και σας ευχόμαστε να έχετε υγεία και δύναμη ανεξάντλητη. Θα είμαστε πάντοτε δίπλα σας για γόνιμη και δημιουργική συνεργασία προς όφελος του αθλητισμού και των νέων των νησιών μας.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

Αθλητική Ένωση Σαντορίνης

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares