Σάββατο, 01 Απριλίου 2017 14:44

Αλλαγή στο πρόγραμμα του F4... Στις 23:00 στη Θήρα η Ερμούπολη

Αλυσιδωτές αλλαγές θα υπάρξουν στο πρόγραμμα της διεξαγωγής του Final Four Κορασίδων της Σαντορίνης.

Αιτία η αργοπορημένη αναχώρηση του Aqua Spirit από το λιμάνι της Σύρου, λόγω του προβλήματος που αντιμετώπισε με τις άγκυρες που έμπλεξαν.

Στο πλοίο βρίσκεται η αποστολή του ΑΟ Ερμούπολης, που θα υποστεί μεγάλη ταλαιπωρία, αφού καλώς εχόντων των πραγμάτων θα φτάσει στη Σαντορίνη στις 23:00.

Όπως γίνεται αντιληπτό ο ημιτελικός (ΑΟ Ερμούπολης - Μαρπησσαίκός) που ήταν προγραμματισμένος για τις 19:00 δεν θα πραγματοποιηθεί απόψε, ενώ κανονικά θα γίνει ο ημιτελικός των 17:00 ΑΕ Σαντορίνης - Περιστεριώνας.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν διαβουλεύσεις σχετικά με την τροποποίηση του προγράμματος που θα αλλάξει ριζικά ώστε να ταυτιστεί και με τα δρομολόγια των πλοίων με τα οποία θα αναχωρήσουν από τη Σαντορίνη οι αποστολές.

Αύριο το πρωί στις 10:30 θα πραγματοποιηθεί ο ημιτελικός ΑΟ Ερμούπολης - Μαρπησσαϊκός και από εκεί και πέρα, ανάλογα με τους φιναλιστ να οριστούν οι ώρες διεξαγωγής των τελικών, που θα γίνουν τη Δευτέρα.

Σε κάθε περίπτωση θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση που θα δημοσιεύσουμε άμεσα μετά την έκδοση της και η οποία θα αναφέρει το τροποποιημένο πρόγραμμα. 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares