Παρασκευή, 14 Απριλίου 2017 11:49

Αφιερωμένο σε Κυθνιώτες και Αιγαλεώτες

Ο Διαγόρας Δρυοπιδέων, που έλκει την καταγωγή του από την Κύθνο και έχει ιδρυθεί το 1967 από Θερμιώτες κατοίκους του Αιγάλεω είναι από την Τετάρτη ο Κυπελλούχος ΕΣΚΑ, καθώς νίκησε το Κορωπί που αγωνίζεται στη Β΄Εθνική.

Η ομάδα του Αιγάλεω είναι πολύ κοντά στην κατάκτηση του νταμπλ, καθώς κατέχει παράλληλα και την πρώτη θέση στον 2ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής, στον οποίο συμμετέχουν και οι, Πανναξιακός  ΑΟΝ και ΑΕ Σαντορίνης.

Το ρεπορτάζ από το εγκυρότατο σάιτ ipolimas.gr αναφέρει:

Ιστορική η Μεγάλη Τετάρτη 12 Απριλίου 2017 για την ομάδα μπάσκετ του Διαγόρα Δρυοπιδέων Αιγάλεω, καθώς η ομάδα της πόλης μας ακριβώς με την συμπλήρωση μισού αιώνα ζωής, στέφθηκε πριν από λίγη ώρα Κυπελλούχος ΕΣΚΑ για την σεζόν 2016-2017. Στον τελικό της διοργάνωσης που διεξήχθη στο κλειστό γήπεδο του Πανελληνίου, ο Διαγόρας Αιγάλεω έπειτα από ένα ματς – διαφήμιση επικράτησε με 65-63 επί της ομάδας του Κορωπίου, που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής. Ο Διαγόρας Αιγάλεω, που ήταν από την αρχή του αγώνα μπροστά στο σκορ, έφτασε δίκαια στη νίκη και την κατάκτηση του τροπαίου, παρά το ότι στα τελευταία δευτερόλεπτα το Κορωπί έκανε ανατροπή και ισοφάρισε από 63-60 σε 63-63. Τελικά ο Ζακυνθινός με σουτ, τρία δευτερόλεπτα πριν την λήξη, διαμόρφωσε το τελικό 65-63 δίνοντας τη νίκη και τον τίτλο στον Διαγόρα Αιγάλεω, κάνοντας όλους τους φίλους, τους παράγοντες και το έμψυχο δυναμικό να πανηγυρίσουν έξαλλα την μεγαλύτερη διάκριση της ομάδας σε αυτά τα 50 χρόνια της πορείας της! Δεκάλεπτα: 14-12, 25-22, 48-43, 65-63.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Σαμόλης, Μακρής): Παπαποστόλου 3 (1), Ζακυνθινός 17, Καραλής, Διαμαντόπουλος 5 (1), Μαυροειδάκος 9, Καρασταμάτης 6 (2), Παπαδολιάς 6 (1), Εμίρης 11 (1), Ντιφαντής 6, Καράμπαμπας 2.

Η γιορτή

Τα επινίκια για την κατάκτηση του κυπέλλου της ΕΣΚΑ γιόρτασε η ομάδα μπάσκετ του Διαγόρα Δρυοπιδέων Αιγάλεω με ένα πλούσιο τραπέζι που παραθέτει ο Πρόεδρος του Διαγόρα κ. Γιαννούλης Καλλίλας (φώτο) προς όλη την αποστολή της ομάδας. Στυλοβάτης αυτού του συνόλου και ειδικά του τμήματος μπάσκετ του Διαγόρα ο Καλλίλας, ο οποίος μέσα σε αυτές τις χαρούμενες στιγμές για το σωματείο του, ανέφερε ότι αφιερώνει την κατάκτηση του κυπέλλου σε όλους τους συμπολίτες του στο Αιγάλεω, καθώς και σε όλους τους Κυθνιώτες, νησί από το οποίο και ο ίδιος αλλά και ο Διαγόρας Δρυοπιδέων Αιγάλεω, έλκουν την καταγωγή τους! Επίσης ο κ. Καλλίλας μας επεσήμανε: “Ένα μεγάλο μπράβο στην τεχνική ηγεσία και τους αθλητές της ομάδας μου, οι οποίοι ήταν οι πραγματικοί πρωταγωνιστές του τελικού, καθώς και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους του συλλόγου που έδωσαν το παρόν στον τελικό, αλλά και είναι δίπλα μας αυτή την σεζόν που κρατάμε ψηλά την σημαία του Διαγόρα Αιγάλεω”!

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares