Δευτέρα, 05 Ιουνίου 2017 11:58

Τζάμπολ αγάπης και ασίστ ανθρωπιάς στην Ερμούπολη [pics-vids]

του Θεοδόση Δανάμπαση (logotypos.gr)

Παρουσία δεκάδων συμπολιτών μας πραγματοποιήθηκε σήμερα (4/6) το απόγευμα το 4ο Τζάμπολ Αγάπης που οργανώθηκε για πρώτη φορά στη Σύρο από τον πρωτεργάτη αυτής της πρωτοβουλίας, προπονητή του μπάσκετ Γιάννη Τσιουμπρή.

Η αθλητική αυτή εκδήλωση οργανώθηκε με σκοπό την ενίσχυση του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Ερμούπολης καθώς τα έσοδα από τον φιλανθρωπικό αυτό αγώνα θα δοθούν για την αγορά ειδικού εξοπλισμού.

Στους δύο αγώνες που πραγματοποιήθηκαν, έπαιξαν αρχικά τα παιδιά των Ακαδημιών του Άρη με τα παιδιά του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Ερμούπολης, ενώ το κυρίως μενού περιελάμβανε τον αγώνα μπάσκετ μεταξύ των παλαιμάχων της ομάδας του Άρη και της ομάδας Νεώριον.

Σύντομους χαιρετισμούς για την σπουδαία αυτή προσπάθεια έκαναν ο πρόεδρος της Επιτροπής Αθλητισμού του Δήμου Γουλιέλμος Πρίντεζης, ο πρόεδρος της ΕΣΚ Λόρης Σαλάχας, ο διευθυντής του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Ερμούπολης κ. Αρμακόλας, ενώ αναμνηστικά δώρα δόθηκαν από τον πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Ειδικού Σχολείου Στράτο Μαύρο προς τον κ. Τσιουμπρή, και στους εκπροσώπους των δύο ομάδων.

Η πιο συγκινητική στιγμή πάντως ήταν όταν παρέλαβαν τα διπλώματά τους τα παιδιά των Ακαδημιών του Άρη και κυρίως τα μετάλλια για τη συμμετοχή τους τα παιδιά του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Ερμούπολης, τα οποία για λίγες ώρες ένιωσαν την ζεστασιά της ισότιμης μεταχείρισης μέσα από την ευγενή άμιλλα του αθλητισμού.

4o tzampol agapis 24o tzampol agapis 44o tzampol agapis 54o tzampol agapis 74o tzampol agapis 84o tzampol agapis 94o tzampol agapis 114o tzampol agapis 134o tzampol agapis 184o tzampol agapis 24

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares