Δευτέρα, 05 Ιουνίου 2017 16:05

ΑΕ Σαντορίνης: Επαναληπτική Γενική Συνέλευση και Τελετή Λήξης

Την Τετάρτη  7 Ιουνίου 2017 και ώρα 17:30 στο Κλειστό Γυμναστήριο (αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου) θα πραγματοποιηθεί η Επαναληπτική Γενική Συνέλευση της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης.

Η παρουσία και ουσιαστική συμμετοχή όλων των μελών στη Γενική Συνέλευση είναι επιβεβλημένη για να καθοριστεί από κοινού η πορεία της ομάδας.

Τελετή Λήξης

Το Σάββατο 10 Ιουνίου στις 11:00 θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση – γιορτή για τις ακαδημίες του Συλλόγου μας, που με αυτό τον τρόπο θα ολοκληρώσουν τον κύκλο προπονήσεων για την περίοδο 2016-2017.

Ας μοιραστούμε αυτό το πρωινό τις ιδέες μας για τα αποτελέσματα και την πορεία της αγωνιστικής χρονιάς, τον σχεδιασμό για την επόμενη αθλητική περίοδο, τις καλοκαιρινές μας δράσεις, πολλά καλάθια και εκπλήξεις για τους μικρούς μας φίλους.

Η Αθλητική Ένωση Σαντορίνης καλεί τους αθλητές όλων των τμημάτων της, αλλά και τους γονείς των αθλητών να παρευρεθούν στο κλειστό γυμναστήριο Θήρας να παρακολουθήσουν και να επιβραβεύσουν με το χειροκρότημά τους, τους λιλιπούτειους αθλητές μας σε μια γιορτή που μόνο ο αθλητισμός μπορεί να βγει κερδισμένος.

ΑΕ Σαντορίνης

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares