Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017 14:00

Υποστηρικτής του LG AegeanBall το διεθνές site Eurohoops.net!

Το Eurohoops.net θα συνεργαστεί για δεύτερη συνεχή χρονιά με το LG AegeanBall Festival! Το 2016 το διεθνές μπασκετικό site και επίσημος αποκλειστικός Media Global Partner της Euroleague αποτέλεσε τον μέγα χορηγό επικοινωνίας στο διαδίκτυο.

Φέτος η συνεργασία μας αναβαθμίζεται, καθώς το Eurohoops.net θα αποτελέσει επίσημο υποστηρικτή του κορυφαίου 3×3 Τουρνουά της Ελλάδας.

Το Eurohoops.net, ιδρύθηκε το 2012 και δημοσιεύει σε καθημερινή βάση νέα της Ευρωλίγκας σε 6 γλώσσες (Ελληνικά, Αγγλικά, Τουρκικά, Ισπανικά, Γερμανικά και Ρωσικά) προσφέροντας ποιοτικό περιεχόμενο σε όλους τους Fans παγκοσμίως.

Στην μικρή περίοδο ύπαρξής του, το Eurohoops έχει καταφέρει γρήγορα να γίνει σημείο αναφοράς στο διεθνές μπάσκετ, τόσο για τους Fans, όσο και για τα Media, όταν ψάχνουν για τις πιο πρόσφατες πληροφορίες και άρθρα για όλες τις μπασκετικές διοργανώσεις.

Τα τελευταία χρόνια είναι σταθερά το κορυφαίο σε επισκεψιμότητα μπασκετικό website στην Ευρώπη παρουσιάζοντας αποκλειστικές ειδήσεις, άρθρα γνώμης, blogs διάσημων αθλητών, trademarks άρθρα, video και στατιστικά.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares