Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017 14:30

Τέλος χρονιάς με γιορτή στην ΑΕ Σαντορίνης

Την τελευταία κοινή προπόνηση για την περίοδο 2016 – 2017 πραγματοποίησαν, το Σάββατο 10 Ιουνίου, οι νεαροί αθλητές όλων των τμημάτων υποδομής της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης.

Οι μικροί μας αθλητές, με χαρά παρουσίασαν τις δεξιότητές τους στους γονείς, τις οικογένειές τους και τους φίλους που βρέθηκαν κοντά μας στο Κλειστό Γυμναστήριο Σαντορίνης. Με την καθοδήγηση των προπονητών τους και των συναθλητών τους, των αγωνιστικών τμημάτων, πήραν μέρος σε αγώνες επίδειξης, στέλνοντας το μήνυμα ότι το άθλημα της καλαθοσφαίρισης στο νησί της Σαντορίνης έχει εξέλιξη, συνέχεια και μέλλον!

Σε γιορτινή ατμόσφαιρα, έχοντας διανύσει την πιο πετυχημένη, έως τώρα, αγωνιστική περίοδο, οι αθλητές των τμημάτων Κορασίδων, Παίδων και Εφήβων «στόλισαν» τις αναμνηστικές μας φωτογραφίες με τα Κύπελλα και τα χρυσά μετάλλια Κορασίδων και Παίδων Πρωταθλητών Κυκλάδων, καθώς και τα αργυρά μετάλλια του Πρωταθλήματος Εφήβων της Ε.Σ.Κ.Κ..

Το καλοκαίρι είναι εδώ και οι λιλιπούτειοι αθλητές μας έτοιμοι να ξεκινήσουν τις διακοπές και τα παιχνίδια στη θάλασσα και να απολαύσουν τις ευεργετικές ιδιότητες του ήλιου. Άλλωστε με έντονη δράση, εντός και εκτός γηπέδου, αρχίζουν τα θερινά προγράμματα για τους αθλητές μας των αγωνιστικών και προαγωνιστικών τμημάτων.

Ο γιατρός κ. Αριστοτέλης Μάστακας και ο φαρμακοποιός κ. Νικόλας Ζαχαρόπουλος ανταποκρίθηκαν ευγενικά στην πρόσκλησή μας και έδωσαν χρήσιμες συμβουλές για την φροντίδα και την αντηλιακή προστασία του δέρματος κατά τη διάρκεια των θερινών δραστηριοτήτων ώστε «Ο ήλιος να είναι φίλος»! Στο πλαίσιο αυτό, το φαρμακείο Ζαχαρόπουλου σε συνεργασία με την εταιρεία Frezyderm, προσέφεραν με χαρά, σε όλους τους αθλητές, ένα ειδικό πακέτο δοκιμαστικών προϊόντων, με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση σε θέματα ηλιοπροστασίας και προσωπικής υγιεινής.

Η γιορτή ολοκληρώθηκε με την απονομή αναμνηστικών συμμετοχής σε όλους τους αθλητές μας και την καθιερωμένη οικογενειακή φωτογραφία της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης.

Και ο αποχαιρετισμός είχε γεύση γλυκιά, καθώς ένα δροσερό κέρασμα, του  “Solo Gelato” προσφέρθηκε με τη φροντίδα του κ. Κώστα Ζαφειράκη και των συνεργατών του σε μικρούς και μεγάλους!

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Α.Ε.Σ. ευχαριστεί θερμά τον Πρόεδρο κ.Ελευθέριο Τζούρο και το προσωπικό του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ. για τη γόνιμη συνεργασία σε όλη τη διάρκεια του χρόνου, τους χορηγούς και υποστηρικτές της ομάδας μας για την πολύτιμη βοήθειά τους και τους γονείς των αθλητών για την εμπιστοσύνη τους και εύχεται … Καλό Καλοκαίρι!!!

ΑΕ Σαντορίνης

AES 12.06agwnistika 10.06.2017aponomi 10.06.2017IMGP0027IMGP0038IMGP0052

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares