Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2017 01:54

Φανάρια: Ανανέωσαν με Μάμμο και Χάρο, συμφώνησαν και με Τσόλη

Την ανανέωση της συνεργασίας με τον Θεόδωρο Μάμμο, την πρόσληψη του Θανάση Τσόλη και την ανανέωση της εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του Νίκου Χάρου, ανακοίνωσε ο πρωταθλητής Κυκλάδων ΑΠΑΣ τα Φανάρια.

Ο Μπασκετικός σύλλογος της Νάξου, ξεκινά τη χρονιά με τρεις σημαντικούς προπονητές στις τάξεις του, στοχεύοντας στην ανάπτυξη των ακαδημιών και την καλή παρουσία του Ανδρικού τμήματος.

21427311_10209767967146272_9190658225301101638_o.jpg

Η ανακοίνωση αναφέρει

Ο ΑΠ.Α.Σ. «Τα Φανάρια» είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον προπονητή Θεόδωρο Μάμμο, ο οποίος τη νέα χρονιά θα αναλάβει όλα τα αγωνιστικά τμήματα της ομάδας, ελπίζοντας ότι η εμπειρία του στα γήπεδα θα μας κάνει πιο ανταγωνιστικούς και θα φέρει τίτλους πέρα από αυτόν του ανδρικού που παραμένει ένας από τους κορυφαίους στόχους μας!

Παράλληλα, για τις υποδομές της ομάδας είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τον Καθηγητή Φυσικής Αγωγής, κατόχου μεταπτυχιακού τίτλου στη φυσική κατάσταση στον τομέα των αθλοπαιδιών και διδακτορικού τίτλου στη Βιοκινητική στον τομέα των αθλοπαιδιών επίσης, με σημαντική μεταδιδακτορική έρευνα και συνεργασία με πανεπιστήμια του εξωτερικού, Αθανάσιο Τσόλη, ο οποίος θα αναλάβει το σημαντικότερο μέρος των ακαδημιών του συλλόγου!

Τέλος, στις ακαδημίες του συλλόγου θα συνεχίσει το αποτελεσματικό έργο του, ο προπονητής Νίκος Χάρος, του οποίου η παρουσία αποτελεί εχέγγυο επιτυχίας σε όλα τα πόστα που τον καλεί να συμβάλει ο σύλλογος.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares