Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2017 20:44

Συνεχίζει με απουσίες ο ΑΠΑΣ “Tα Φανάρια”

Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 και την συμμετοχή του συλλόγου στο αναπτυξιακό πρωτάθλημα της ΕΣΚ Κυκλάδων.

Ο Θοδωρής Μάμμος δεν χαρίζεται στους αθλητές του, αφού δουλεύει με στόχο οι “ερυθρόλευκοι” να παρουσιαστούν πανέτοιμοι παρά το γεγονός πως το πρωτάθλημα ξεκινάει για αυτούς την 2η αγωνιστική με αντίπαλο τον Μαρπησσαϊκό στην Πάρο, αφού την 1η αγωνιστική έχουν ρεπό.

Οι προπονήσεις διεξάγονται στο ΔΑΚ Νάξου, ωστόσο ο νεαρός τεχνικός δεν έχει όλους τους αθλητές στην διάθεσή του. Συγκεκριμένα, απουσιάζουν για επαγγελματικές υποχρεώσεις οι Νίκος Χάρος, Γιώργος Γιαμούρης, Γιάννης Βενιέρης, Στέφανος Προμπονάς, Γιάννης Φρατζέσδκος και Γιώργος Βασιλάκης. Έτσι, ο Μάμμος έχει στην διάθεσή του παίκτες τόσο από το εφηβικό, όσο κι από το παιδικό τμήμα του συλλόγου της Απείρανθου.

Σε ό,τι αφορά την μεταγραφική ενίσχυση του ΑΠΑΣ σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του “SportCyclades” οι ιθύνοντες του σωματείου της Νάξου βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με δύο καλαθοσφαιριστές και δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις επί του θέματος.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares