Κυριακή, 01 Οκτωβρίου 2017 18:41

Ορίστηκαν οι προπονητές των τμημάτων υποδομής στην ΑΕΣ

Τέσσερις σημαντικούς προπονητές θα έχει στις τάξεις της η ΑΕ Σαντορίνης με στόχο την ανάπτυξη των ακαδημιών της και την καλή παρουσία του ανδρικού τμήματος και των τμημάτων υποδομής της στα εκάστοτε πρωταθλήματα της ΕΣΚ Κυκλάδων.

Έτσι, μετά τον ορισμό του Κώστα Αξιώτη ως προπονητή του ανδρικού και με συνολική ευθύνη για τη λειτουργία όλων των υπόλοιπων τμημάτων υποδομής, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του “SportCyclades” οι διοικούντες τον σύλλογο της ΑΕΣ όρισαν τον Χάρη Πεταλωτή ως προπονητή του παιδικού, τον Πέτρο Γαλαίο του εφηβικού και τον Παναγιώτη Χατσιαυγουστίδη των κορασίδων.

ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΩΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΔΡΙΚΟ

Στα …βάσανα μπαίνει από αύριο Δευτέρα 2 Οκτωβρίου η ανδρική ομάδα της ΑΕ Σαντορίνης εν όψει της αγωνιστικής περιόδου 2017-18. Το ραντεβού έχει οριστεί στις 9 μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ. και ο Κώστας Αξιώτης πέραν των Αλέξανδρου Δαμίγου, Κώστα Φεγγή, Ντάνυ Φερατάι, Νίκου Σταθάκη, Μάριου Δαρζέντα και Γιώργου Βλαβιανού θα έχει και παίκτες από το εφηβικό τμήμα των “κυανέρυθρων”.

Σε ό,τι αφορά τον μεταγραφικό τομέα σύντομα σύμφωνα με πληροφορίες του “SportCyclades” θα υπάρχου εξελίξεις ώστε να επανδρωθεί το τμήμα. Να θυμίσουμε πως για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος η θηραϊκή ομάδα αντιμετωπίζει τον ΑΟ Πάρου εκτός έδρας.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares