Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2017 04:16

Στο τοπικό πρωτάθλημα του ΔΑΠΠΟΣ ο ΑΣ Ίου

Στο τοπικό πρωτάθλημα μπάσκετ του ΔΑΠΠΟΣ της περιόδου 2017-2018 θα λάβει μέρος ο Α.Σ. Ίου.

Κάποιες λεπτομέρειες της τελευταίας στιγμής που παρουσιάστηκαν και αφορούσαν θέματα γραφειοκρατικού χαρακτήρα δεν επέτρεψαν στην ομάδα Μπάσκετ του νησιού να δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της ΕΣΚ Κυκλάδων.

Κάπως έτσι αποφασίστηκε η συμμετοχή της ομάδας στο τοπικό πρωτάθλημα του «ΔΑΠΠΟΣ», όπου παράλληλα θα δοθεί η ευκαιρία στους παίκτες να αποκομίσουν τις πρώτες εμπειρίες και ο ΑΣ Ίου να παρουσιαστεί όσο πιο έτοιμος γίνεται την επόμενη σεζόν, όπου και θα λάβει μέρος στο κυκλαδίτικο πρωτάθλημα.

Η συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Σαντορίνης είναι ένα εγχείρημα αρκετά δύσκολο για την ομάδα της Ίου, καθώς οι περισσότεροι αγώνες γίνονται Κυριακή απόγευμα, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει πάντα να χρησιμοποιείται σκάφος για τη μετακίνηση της στο γειτονικό νησί, αφού η απουσία δρομολογίου την Κυριακή το απόγευμα και την Δευτέρα το πρωί δεν αφήνουν πολλές επιλογές.

Παρόλα αυτά οι αθλητές και η διοίκηση του συλλόγου ευελπιστούν ότι θα ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες και το πρώτο βήμα θα έχει θετικό αποτέλεσμα.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares