Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2017 10:53

Το βάρος στην τακτική, αισιοδοξία για το κλειστό γήπεδο στον ΑΟ Πάρου

Στον έναν μήνα προετοιμασίας μπήκε η ανδρική ομάδα μπάσκετ του ΑΟ Πάρου εν όψει της νέας σεζόν και το πρωτάθλημα της ΕΣΚ Κυκλάδων. Στο πρώτο στάδιο ο προπονητής των “κυανόλευκων”, ο Σταύρος Βλάχος έδωσε βάση στην φυσική κατάσταση και πως μπορούν οι παίκτες του να ανταπεξέλθουν στον ρυθμό που ίδιος θέλει να παίζουνε.

Πλέον το βάρος πέφτει κυρίως στην τακτική και για το λόγο αυτό θα δοθούν φιλικοί αγώνες προετοιμασίας για το ματς της πρεμιέρας κόντρα στη ΑΕ Σαντορίνης στην Πάρο. Ο Βλάχος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα με απουσίες, ωστόσο ο μόνος …πονοκέφαλος ακούει στο θέμα του γηπέδου.

Οι προπονήσεις εξακολουθούν να διεξάγονται στο ανοιχτό γήπεδο του ΕΠΑΛ Παροικιάς κάτι που δυσκολεύει το έργο τους με τον αέρα και το κρύο που πλέον επικρατεί τις βραδινές ώρες στο νησί του Αιγαίου. Στις τάξεις του συλλόγου των Κυκλάδων επικρατεί αισιοδοξία πως από μέρα σε μέρα θα εκδοθεί η άδεια λειτουργίας του κλειστού γηπέδου στην περιοχή της Μάρπησσας και το ανδρικό τμήμα θα μπει μέσα για προπονήσεις, αλλά και για την διεξαγωγή των επίσημων αγώνων του.

Σε ό,τι αφορά τον μεταγραφικό τομέα, οι διοικούντες τον ΑΟ Πάρου σε συνεργασία με τον Σταύρο Βλάχο αποφάσισαν να στηριχθούν στο ντόπιο έμψυχο δυναμικό δίχως να προχωρήσουν σε απόκτηση κάποιου παίκτη. Έτσι το ρόστερ των νησιωτών αποτελείται από τους Σπύρο Μαυρομάτη, Θοδωρή Καζακίδη, Δημήτρη Καλίμπε, Νίκο Σαρρή, Νίκο Γκουρογιάννη, Άρη Κολοβό, Δημήτρη Ρούπα, Τάκη Κλεφτογιάννη, Μάριο Σκιαδά, ενώ στην προετοιμασία συμμετέχουν και τέσσερις παίκτες από το εφηβικό τμήμα, οι Παντελής Καλακώνας, Φώτης Κίτα, Κυριάκος Κούτρας και Θοδωρής Κονδύλης.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares