Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2017 14:04

Το πρώτο "διπλό" οι Παίδες της ΑΕ Σαντορίνης

Νικητήριο ήταν το αποτέλεσμα της ομάδας Παίδων της ΑΕ Σαντορίνης, αφού την Κυριακή κατάφεραν να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα επί του Πανναξιακού, εκτός έδρας.

"Μια ευχάριστη μέρα στη Νάξο πέρασαν τα μέλη της αποστολής μας την Κυριακή 15/10.

Οι αθλητές του Παιδικού μας τμήματος επέστρεψαν με θετικό αποτέλεσμα και το ροζ φύλλο αγώνα από την πρώτη εκτός έδρας δοκιμασία τους για φέτος.

Στην αρχή, επηρεασμένοι λίγο από το πρωινό ταξίδι, δυσκολεύτηκαν να βρουν το ρυθμό τους. Σύντομα όμως ισορρόπησαν και μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου πήραν μικρό προβάδισμα στο σκορ το οποίο διατηρήθηκε σε όλη τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου.

Την αποστολή συνόδευσαν οι προπονητές Χάρης Πεταλωτής και Κώστας Αξιώτης, ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ.  κ. Γιάννης Καφούρος και ο Έφορος του τμήματος κ. Νίκος Βλαβιανός. Το Δ.Σ. της Α.Ε.Σ. συγχαίρει τους νεαρούς αθλητές μας και τους προπονητές τους και εύχεται καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Θωμά  Παγώνη και την Aegean Wave Tours που για μία ακόμη αγωνιστική περίοδο υποστηρίζουν τις αποστολές των τμημάτων μας!"

 Πανναξιακός ΑΟΝ – ΑΕ Σαντορίνης: Ημίχρονο 23-26, Τελικό αποτέλεσμα 36 – 51

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΝ (Σφήκας Σεραφείμ) Βαλέττας Ι., Βόμβας Δ., Λιανόπουλος Ε., Μανδηλαράς Γ., Μανδηλαράς Μ., Μαυρομμάτης Ι.Ρ., Σιδέρης Κ., Τόμπας Δ., Φλεριανός Σ..

ΑΕ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ (Πεταλωτής Χάρης) Βλαβιανός Ν., Γρηγοριάδης Ι., Δελλαμάνης Α., Καβαλλάρης Κ., Κοκιόπουλος Γ., Κοκιόπουλος Σ.,  Μουρατίδης Χ., Νασούλας Φ., Παγώνης Α., Παπαδάς Γ.Κ..,  Παπαδόπουλος Α., Πελεκάνος Ι..

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares