Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2017 21:21

«Στόχος μας και φέτος ο πρωταθλητισμός»…

Από την γειτονική Πάρο ξεκινάει ο μαραθώνιος του φετινού πρωταθλήματος για τον ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια”. Μετά το ρεπό που είχε την πρεμιέρα, ο σύλλογος της Απειράνθου αντιμετωπίζει στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής τον Μαρπησσαϊκό και στόχος δεν είναι άλλος από το να ξεκινήσει με το …δεξί στις υποχρεώσεις του.

Οι παίκτες του Θοδωρή Μάμμου επιθυμούν να επαναλάβουν την περυσινή τους επιτυχία, όπου στέφθηκαν πρωταθλητές της ΕΣΚ Κυκλάδων και συμμετείχαν στους τελικούς για την άνοδο στις εθνικές κατηγορίες και δη στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.

«Μια ομάδα που πέρυσι ήταν πρωταθλήτρια εννοείτε πως και φέτος ο στόχος είναι ο ίδιος», δήλωσε αποκλειστικά στο “SportCyclades” και τον συνεργάτη μας Ιωάννη Νοταρά ο τεχνικός των “ορεινών”, o Θοδωρής Μάμμος και πρόσθεσε: «Επίσης στόχο έχουμε να συνεχιστεί η ενίσχυση του ανδρικού τμήματος με νεαρούς αθλητές από τα τμήματα υποδομής».

Εκεί που φαίνεται πως γίνεται πολύ σοβαρή κι εξίσου πολύ καλή δουλειά, αφού ήδη οι παίδες έχουν το απόλυτο με τέσσερις στις τέσσερις νίκες επί του Πανναξιακού, Μαρμπησσαϊκού, Πλοηγού Αντιπάρου και τελευταία αυτή επί της ΑΕ Σαντορίνης εκτός έδρας και στόχος είναι το πρωτάθλημα. Οι έφηβοι από την άλλη παρουσιάζουν ένα αξιόμαχο σύνολο και στόχο έχουν την συμμετοχή στο φάιναλ φορ.

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΕ ΔΥΟ

Σε ό,τι αφορά το μεταγραφικό παζάρι οι Απεραθίτες ενισχύθηκαν με δύο παίκτες. Ο λόγος για τον 38χρονο φόργουορντ – σέντερ Νίκο Μελά που όπως είχε αποκαλύψει το “SportCyclades” που επέστρεψε στην γενέτειρα της μητέρας του, τη Νάξο και τον νεαρό Γιώργο Αθανασιάδη.

Ο τελευταίος αποκτήθηκε από τον Έσπερο Καλλιθέας, είναι 21 ετών, αγωνίζεται στη θέση του πλέι μέικερ, παλιότερα αγωνίζονταν στο Αιγάλεω, ενώ όπως λένε στο “SportCyclades” οι μέχρι πρότινος συμπαίκτες του στον αθηναϊκό σύλλογο «πρόκειται για έναν παίκτη του προπονητή, που παίρνει τα σουτ, καλό παιδί και ήσυχος σαν χαρακτήρας».

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares