Κυριακή, 03 Δεκεμβρίου 2017 20:19

Πατάνε στα …πόδια τους στον ΑΠΑΣ

«Μπράβο μάγκες για την σημερινή νίκη του ανδρικού τμήματός μας με 85-74 επί της ΑΕ Σαντορίνης για το πρωτάθλημα της Ένωσης Κυκλάδων… Δεν κάναμε τίποτα σπουδαίο παρά μόνο μία νίκη… Συνεχίζουμε!!!».

Τα λόγια του Θοδωρή Μάμμου στο προσωπικό του προφίλ στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης αντικατοπτρίζουν πλήρως την εικόνα που επικρατεί στις τάξεις του ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” μία ημέρα μετά την μεγάλη νίκη στο ντέρμπι με την ΑΕ Σαντορίνης στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της ΕΣΚ Κυκλάδων.

Ο Θεσσαλός τεχνικός κι άπαντες στο στρατόπεδο των “ορεινών” κρατούν χαμηλούς τόνους εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Μιας συνέχειας όπου οι Απεραθείτες έχουν να αντιμετωπίσουν ΑΟ Πάρου εκτός έδρας και Πανναξιακό ως τυπικά γηπεδούχοι με το τέλος του πρώτου γύρου.

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι της σαββατιάτικης αναμέτρησης ο ΑΠΑΣ αν και ήταν σε όλη την διάρκεια του ματς πίσω στο σκορ (δεκάλεπτα 23-24, 39-47, 61-64, 85-74) στο δεύτερο ημίχρονο και κυρίως στο τελευταίο δεκάλεπτο χάρη στην πιεστική άμυνα που εφάρμοσαν οι παίκτες του Μάμμου κατάφεραν να γυρίσουν της εις βάρος τους διαφορά.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα της Νάξου ξεκίνησε στην βασική της πεντάδα με δύο νεαρά παιδιά από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου, τον Δημήτρη Μαργαρίτη (15χρ.) από το παιδικό και τον Αμαρίλντο Κιόσκου (17χρ.) από το εφηβικό, οι οποίοι σημείωσαν 8 και 20 πόντους αντίστοιχα. Επίσης, στην δωδεκάδα ήταν ένας αθλητής από τους παμπαίδες (13χρ.) και ένας ακόμη από τους παίδες (15χρ.), οι οποίοι όμως δεν αγωνίστηκαν. Απών από το ματς ήταν ο Γιώργος Χάρος λόγω τραυματισμού, ο οποίος στην αναμέτρηση με τον ΑΟ Πάρου για την 4η αγωνιστική ενδέχεται να επιστρέψει.

Η σύνθεση του ΑΠΑΣ ήταν η εξής (προπονητής Θ.Μάμμος): Μαργαρίτης 8, Κιόσκου 20 (1), Σεϊντίνι, Χουζούρης 7, Προμπονάς 1, Αθανασιάδης 8, Ελευθερίου 1, Χάρος Ν. 24 (2), Γιαμούρης 4, Βουτυρόπουλος 12 (2), Ναυπλιώτης, Μελάς.

Αναφορικά με την διαιτησία παρότι ο Παριανός διαιτητής Μάριος Κιουλάφας προκαλούσε εκνευρισμό σε ορισμένα σημεία τους ματς με τα σφυρίγματα του σε γενικές γραμμές για ένα τέτοιο δύσκολο ματς ήταν καλή.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares