Δευτέρα, 05 Φεβρουαρίου 2018 20:29

Έκοψε την πίτα στον πεζόδρομο ο ΑΟ Ερμούπολης

Με έναν πρωτότυπο τρόπο επέλεξε ο ΑΟ Ερμούπολης να διανθίσει την εθιμοτυπική εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του, διοργανώνοντας ένα αθλητικό δρώμενο στον πεζόδρομο της Πρωτοπαπαδάκη στην Ερμούπολη.

Στην εκδήλωση που διοργανώθηκε το πρωί της Κυριακής, δύο μπασκέτες στήθηκαν στον πεζόδρομο, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες αγωνιστικών παιχνιδιών, τα οποία είχαν προγραμματιστεί να πλαισιώσουν την κοπή της πίτας του μπασκετικού Ομίλου.

Για κάθε τμήμα, παιδικό κορασίδων, παμπαιδικό και ακαδημιών, έγιναν κάποια παιχνίδια, με την συμμετοχή στην εκδήλωση όλων των παιδιών των τμημάτων και την παρουσία των γονέων τους, ενώ παρόντες ήταν και οι εκπρόσωποι του Δήμου και της Περιφέρειας.

Για την σκέψη να γίνει η εκδήλωση στον πεζόδρομο, στο κέντρο της Ερμούπολης, ο Πέτρος Δεναξάς από τη διοίκηση του Ομίλου, εξήγησε ότι η ενέργεια έγινε «θέλοντας να φέρουμε το μπάσκετ μέσα στην πόλη».

Όπως δήλωσε και ο πρόεδρος του ΑΟ Ερμούπολης, Μάρκος Φρέρης, σχετικά με το ευχάριστο δρώμενο στον πεζόδρομο, «σκοπός μας δεν ήταν να γίνει μία κλασσική εκδήλωση και όπως φάνηκε το ευχαριστήθηκε και ο κόσμος. Είμαστε ευχαριστημένοι γιατί κάναμε κάτι διαφορετικό και πέτυχε. Κάθε φορά που γίνονται οι εκδηλώσεις για την κοπή της πίτας, τα παιδιά δεν είχαν ενεργό ρόλο. Όμως εμείς θέλαμε τα παιδιά να μπουν στην όλη διαδικασία και να το ζήσουν περισσότερο απ’ όλους».

Πηγή: Κοινή Γνώμη

AO_5.jpg

AO_4.jpg

AO_2.jpg

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares