Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2018 18:04

Περιστεριώνας και ΑΟ Ερμούπολης στο Final Four Παίδων [vid-pics]

Την πρόκριση στο Final Four των παίδων πανηγυρίζει από χθες η του Περιστεριώνα.

Η ομάδα της Τήνου στην χθεσινή αναμέτρηση που διεξήχθη στο ανοικτό γήπεδο μπάσκετ "Νικόλαος Κορνάρος" επικράτησε με διαφορά εικοσιτεσσάρων (24) πόντων 51-27 της Ερμούπολης υπερκαλύπτοντας έτσι την διαφορά της ήττας του στη Σύρο. 

Ένα θετικό αποτέλεσμα λοιπόν που φέρνει τον Περιστεριώνα στο Final Four ως πρώτο από το α' όμιλο, αλλά και την Ερμούπολη που παρά την ήττα της πέρασε και εκείνη στην τελική τετράδα ως δεύτερη.

Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν στο final four με τους ΑΠΑΣ τα Φανάρια και ΑΕ Σαντορίνης που όπως γράψαμε χθες έχουν επίσης εξασφαλίσει τα εισιτήρια από τον 2ο όμιλο.

Μετά την οριστικοποίηση των βαθμολογιών στους ημιτελικούς του final four θα έχουμε χιαστί παιχνίδια από τους δύο ομίλους, άρα θα συναντηθούν ΑΠΑΣ τα Φανάρια - ΑΟ Ερμούπολης και Περιστεριώνας - ΑΕ Σαντορίνης.

Να θυμίσουμε πως και το τμήμα των κορασίδων του Περιστεριώνα προκρίθηκε και τυπικά στο Final Four μετά και την Σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον Α.Ο. Άνδρου. 

Αποτελέσματα περιόδων:

Α': 15 - 07

Β': 09 - 09

Γ': 15 - 06 

Δ': 12 - 05

Περιστεριώνας Τήνου (Αντώνης Βιδάλης): Χατζίρης, Μπινιάκου (14), Παγανέλης (13) [1 τρ.], Κορνάρος, Σπεντζάρης, Χαρικιόπουλος (1), Τριαντάφυλλος (5), Γιουλάι, Μαρκουΐζός (8), Πετρόπουλος (10), Μπον, Τζες

Με πληροφορίες από το tinostoday

Βίντεο από την καταπληκτική εξέδρα στο ανοιχτό της Τήνου 

Φωτογραφίες (Παναγιώτης Μπουζαλάκος)

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares